Suwene apa kanggo mbukak kunci cakra?

5558x 26. 12. 2020 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Sing paling penting babagan ilmu spiritual yaiku wektu ora mengaruhi. Prosedur spiritual ora ditemtokake dening pangukuran wektu, nanging kanthi kekarepan sampeyan. Yen sampeyan serius babagan kemajuan sampeyan, tindakake pandhuan lan siyap mbukak cakra kanthi bener.

Kepiye cara kanggo mbukak blokir cakra?

Ana akeh cara sing bisa digunakake kanggo ngerti cara mbukak maneh cakra. Energi sampeyan ora mung bakal mbukak dalan, nanging sampeyan uga bakal mulihake keseimbangan lan stabilitas, sing bakal nggawa sampeyan kabeh mupangat sing kasedhiya saka aliran energi energi gaya urip sing gratis.

Teknik nomer 1: Mantra

Pengulangan singkat mantra asring digunakake kanggo miwiti utawa mungkasi latihan yoga. Mantra ditindakake ing biara, lan cocog karo upacara pandonga. Ing dodo, weteng ngisor, utawa gulu, swara mantra kedher minangka geter swara, nyiyapake energi rutin sing bisa ngowahi lapangan energi sampeyan dadi sampurna.

Cara nggunakake mantra nalika tapa

Pilih papan sing ora bakal diganggu.

  1. Lungguh ing jubin ing bantal utawa bantal meditasi kanthi sikil sampeyan disebrang.
  2. Nutup mripat sampeyan lan kanthi tenang ngomongake maksud kanggo meditasi sampeyan dhewe, kayata ngresiki cakra gulu utawa gawe rata kabeh cakra.
  3. Lebokake telapak tangan ing paha utawa ing ngarepe sampeyan ing posisi pandonga sing stabil.
  4. Nalika nggunakake manik gadhing, contone, cekel ing tangan siji lan cacahe saben manik saben sampeyan baleni mantra. Gandha mantra ing gawan wolung.
  5. Napas kaya biasane, nanging delengen ambegan kanthi tliti.
  6. Fokus karo chanting monoton lan bayangake chakra kanggo mantra sing sampeyan baleni.
  7. Mungkasi semedi sampeyan kanthi replika Om utawa lagu favorit liyane.

Teknik nomer 2: Nunyuk

Prasyarat yaiku nggunakake telapak tangan. Kajaba iku, sampeyan mbaleni idin kanggo emosi nalika nutul. Rasa iki bisa ngganggu chakra lan sistem energi sampeyan dhewe ing awak.

  1. Tutul bareng karo kabeh weteng driji indeks lan driji tengah tangan sing dominan.
  2. Ndandani saben cakra kanthi kuwat nanging alon-alon kaping pindho
  3. Miwiti chakra mahkota banjur pindhahake cakra menyang wiwitan, tutul kaping pindho.
  4. Yen pengin, sampeyan bisa nyampur taps karo mantra.

 Teknik nomer 3: Reiki

Master Reiki nggunakake skema Reiki lan simbol tangan kanggo ngarahake energi. Sawise ngrampungake latihan dhasar lan nampa pakaryan saka bendarane Reiki, dokter kasebut banjur bisa ngarahake Reiki kanggo miwiti perawatan nganggo aksesoris cakra sing diblokir lan ngeculake aliran energi. Yen sampeyan wis disetel menyang Reiki, arahake kekuwatan cakra kanthi nyelehake tangan sampeyan. Utawa, deloken praktisi Reiki lan ajak fokus kanggo ngresiki cakra.

Kepiye cara mbukak blokir cakra karo Reiki?

Energi reiki kaya bledosan energi gedhe sing ngliwati cakra sing tersumbat lan ngresiki. Adhedhasar Pusat Latihan Reiki Internasional, perkenalan pertama Reiki, area energi sing disenengi, amarga geter sing mbebayani saka penyumbatan iki lan bakal ngangkat. Amarga energi iki ora bisa njaga derajat kejut, mula ilang lan pisah.

Teknik nomer 4: Yoga

Cakra bisa diwiwiti kanthi ngontrol bagean awak sing gegandhengan karo chakra liwat posisi yogic. Contone, ana limang posisi cakra yoga sing bisa sampeyan praktek kanggo ngeculake pusat energi sing diblokir sing ana gandhengane.

Apa cakra tetep mbukak nalika dakbukak?

Nalika sampeyan ngilangi penyebab penyumbatan cakra, tetep mbukak lan ngidini energi bisa mili. Iki sebabe sawetara wong duwe pengalaman ala karo kundalini *, ing endi energi ditabuh liwat cakra, sing nyebabake "geni" utawa nyebabake fiksasi lan perasaan. Cakra minangka pusat komputer kanggo ngolah lan nyimpen emosi, pendapat lan saben ide. Kita nyimpen akeh kasangsaran lan ngalami sejarah rasa sakit, perjuangan lan nalika mbukak sistem cakra. Dadi, prakara apa wae sing sampeyan gunakake kanggo miwiti cakra, aku saranake sampeyan nindakake. Cocog kanggo ngrampungake masalah sing khas kanggo saben cakra, lan nggunakake metode santai lan ngobati.

* Bukak energi kundali gegandhengan karo tataran katelu yoga sing diarani pranayama. Nanging ing tahap iki dianjurake supaya duwe guru sing berpengalaman, amarga ahli bisa uga ngrasakake perasaan sing nemen lan nesu ing cakra sing ora bisa dilalekake, sing banjur ngalangi lakune energi kundalini sing wis tangi. - cathetan panjarwa

Tip saka Eshop Sueneé Universe

Michaela Sklářová: Taichi Chi Kung (DVD)

DVD Taichi qigong - dawane 1 jam 6 mnt, Czech

Michaela Sklářová: Taichi Chi Kung (DVD)

Artikel sing padha

Tulis komentar