Agung 12

Kanggo administrasi Presiden Amerika Serikat presiden Harry S. Trumana organisasi rahasia sing dikenal minangka Agung 12 utawa MJ12. Agenda utamane yaiku pengamatan UFO, likuidasi bukti saka ngarsane ing umum lan entuk bahan luar angkasa kanggo rekayasa mundur ing kompleks militer - industri.