Urip ing Mars

Program ruang angkasa resmi negesake manawa saiki isih ana probe otomatis ing Mars, lan misi kanggo Mars isih dikepengini. Nanging, informan negesake manawa Mars wis kesah wiwit taun 50-an lan kondhisi kasebut luwih mirip karo kahanan ing Bumi tinimbang sing gelem ditampa NASA.