Rahasia lampu uyah

16. 11. 2021
Konferensi Internasional Ke-4 Sueneé Universe

Urip kita kebak peralatan listrik lan peralatan listrik. Nanging, kabeh prekara sing "penting" sing ana ing sekitar kita nerbitake ion positif sing mbebayani sing diarani asap listrik. Asap listrik nambah konsentrasi ion positif, mula ngganggu keseimbangan listrik, nyebabake defisit energi patologis, efek sing padha karo sindrom lemes.

Iki mengaruhi ngelu, swasana ati sing ora apik, gampang pegel lan lemes umum. Umume wong nganggep pengaruh negatif kasebut kanthi cepet sajrone urip. Lingkungan sing ora sehat bisa ditindhes dening ionisasi udara alami, sing nerbitake ion negatif sing dibutuhake menyang udara, saengga bisa mbantu ngimbangi keseimbangan listrik. Lampu uyah kalebu ionisasi alami sing paling efektif.

Asale lampu uyah

Lampu uyah asale saka Kashmir saka Himalaya, sing tekan Tiongkok, India, Nepal lan Pakistan. Dheweke umure nganti 250 yuta taun. Ing sikil gunung ana endhog uyah umur atusan yuta taun. Biyen ana segara sing asat suwe-suwe dadi uyah rock. Isi mineral uyah sing ditambang ing kene penting, amarga uyah iki duweni efek terapi sing signifikan. Uyah ditambang saka jerone 400 - 600 meter ing ngisor permukaan bumi, sing ora kena polusi lingkungan. Uyah iki pancen ana ing kahanan alami, akeh mineral, ora diresiki lan ditambang lan diproses kanthi mekanis.

Kristal uyah ditambang saka endhog uyah lan diproses dadi macem-macem bentuk. Saben lampu uyah pancen unik. Werna warna abang utawa oranye sing khas diwenehake dening pirang-pirang mineral liyane sing ana ing njerone.

Apa sing nggawe lampu uyah khusus?

Uyah nambah ionisasi udara amarga sifat fisik lan kimia dhewe, nanging efek ionisasi luwih maju lan ditambah kanthi dadi panas - mula uyah luwih cepet.

Sejatine proses kasebut kedadeyan ing segara utawa cedhak air terjun. Alternatif ing wilayah kita yaiku guwa uyah, utawa mung lampu uyah.

Efek mupangate:

Wong kangelan ambegan, panandhang asma utawa alergi bakal lega amarga lampu uyah sing ana ing cedhak ambenane. Yen lampu uyah nganti sawetara jam sadurunge turu utawa sewengi, efek ionisasi lampu bakal nambah kualitas udara. Lampu uyah mbantu ngasilake kekuwatan lan turu kanthi apik.

Efek liyane sing migunani yaiku:

  • cahya menehi ruangan energi positif
  • mbantu kesejahteraan mental lan swasana sing apik
  • ngresiki hawa
  • turu kanthi kualitas lan jero
  • ngilangake elektrosmog
  • efek positif sing wis kabukten ing saluran napas
  • mbantu ngobati selesma saluran napas ndhuwur

Cara milih lampu uyah sing cocog:

Lampu sing luwih gedhe, ion negatif sing luwih akeh gunane. Nalika milih, luwih becik ngetutake ukuran jubin ruangan kasebut. Menyang ruangan kanthi ukuran 5 nganti 10 m2 yaiku lampu sing optimal sing bobote 1 nganti 3 kg.

Efek warna:

Werna lampu uyah entuk bahan tambahan zat alami wesi lan mangan. Werna iki nggawe cahya sing nyenengake, surem, lan harmoni nalika madhangi saka njero.

Kita bisa milih warna saka warna putih nganti abang - jambon, oranye, kuning nganti coklat. Malah warna putih lampu kasebut bisa uga duwe salju putih, krem ​​utawa kuning.

Kita uga milih pengaruhe miturut warna lampu - putih mbantu ngelu, abang menehi energi, oranye nggawe istirahat lan kesejahteraan, coklat ndhukung pikiran sing jernih, jambon mbantu jantung, kuning mbantu nyerna, ginjel lan ati.

Kita ngomong babagan kromoterapi, sing dadi bagean umum saka interior furnitur, whirlpool lan furnitur backlighting. Kanthi milih warna sing cocog, kita bakal ngilangi, kayata, insomnia.

Ing endi nyelehake lampu uyah:

Lampu uyah ora mung nguntungake kesehatan kita, nanging uga aksesoris dekorasi.

Lokasi kasebut cocog ing endi wae lan utamane ing wayah awan.

Aja nyelehake lampu uyah ing njobo utawa ing jedhing. Banyu lan lembab bisa ngrusak uyah.

Lampu uyah ing kamar turu

Ing kamar turu, lampu uyah njamin turu sing tentrem lan tentrem. Wong sing nandhang masalah napas, panandhang asma utawa alergi bisa ngurmati. Ninggalake lampu uyah sawetara jam sadurunge turu utawa sewengi, efek ionisasi lampu bakal nambah kualitas udara.

Lampu uyah ing ruangane bocah-bocah

Bocah cilik, luwih akeh proteksi sing dibutuhake. Lampu wengi kanggo rasa aman bakal ngganti papan lampu uyah ing cedhak amben. Panas sing mudhun, anget lan nyenengake yaiku keamanan sing cocog kanggo anak sampeyan.

Lampu uyah ing ruang tamu

Lokasi paling apik kanggo lampu uyah ing ruang tamu yaiku cedhak TV utawa piranti listrik liyane. Lampu lampu uyah sing nyenengake meh padha karo panas geni ing kompor, nuwuhake rasa tenang lan anget. Werna oranye menehi swasana nyenengake ing ruangan.

Lampu uyah ing pawon

Lampu kasebut mung duweke pawon, mesthi ana uyah. Werna karang utawa oranye ndhukung pencernaan lan nambah nafsu makan.

Lampu uyah ing panelitian lan kantor

Nyelehake lampu uyah ing panelitian utawa kantor meh dadi kabutuhan. Komputer, printer, perabotan sing digawe saka bahan gawean lan AC nggawe elektrosmog sing mbebayani. Mula luwih becik kanggo ionisasi udhara, sing dipadhakake kanthi lampu lampu uyah, sing nambah jumlah ion udara.

Lampu uyah ing ruang tunggu utawa kantor

Udara sing diionisasi saka lampu uyah nyedhiyakake pasokan oksigen sing apik kanggo awak. Lampu anget sing surem nyebabake swasana sing grapyak lan santai. Rasa sing nyenengake bisa mikir kanthi positif. Lampu uyah watu minangka produk sehat sing digawe saka kristal Himalaya ing papan apa wae. Temokake lampu uyah minangka sarana santai, kesejahteraan mental lan urip sing sehat.

Tips hadiah Natal saka e-shop Universe Sueneé

Michaela Sklářová: Tenang - Napas, Gerbang Kehidupan (CD)

CD relaksasi kanggo saben dina lan kanggo kabeh wong.

Michaela Sklářová: Tenang - Napas, Gerbang Kehidupan (CD)

Michaela Sklářová: Tenang - Awak minangka Wit (CD)

Relaksasi kanggo saben wong lan saben dina.

Michaela Sklářová: Tenang - Awak minangka Wit (CD)

Artikel sing padha