Kontakt

Semesta Sueneé, zs
Telpon: + 420-228226309 (dina kerja mung jam 09:00 nganti 13:00)
Email: redakce suenee.cz

[clearboth]

Monika Trousilová
Penyunting utama
Email: monika.trousilova suenee.cz

Eva Haňková
pelapor umum kanggo Wétan
Email: eva.hankova suenee.cz

[jam]

Semesta Sueneé: ISSN 2570-4834
Akun transparan: 2900794933 / 2010

Dhukungan kaca kita!

Apa sampeyan duwe ide babagan artikel utawa sampeyan pengin takon apa-apa?

Email Sampeyan (wajib)

Telpon (dibutuhake)

Pesenmu