Aturan panggunaan konten

Tanggung jawab kanggo konten

  1. Panulis artikel utawa makalah diskusi tanggung jawab kanggo isine.
  2. Pendapat saka panulis ora kudu dadi pendapat mayoritas lan ora kudu setuju karo pendapat operator situs iki.
  3. Yen panganggit “deloken. sumber ", mula tanggung jawab konten ana ing sumber artikel sing diunduh.

Kredibilitas lan sumber daya sing digunakake

  1. Artikel sing diterbitake diwenehake tanpa jaminan bab akurasi faktual lan keasliane sing jelas. Mungkasi sing maca kanggo menehi hak miturut kaprigelan dhewe, babagan informasi sing diwenehake.
  2. Sumber daya kasebut diwenehake menyang artikel kaya saiki. Panulis lan operator ora tanggung jawab kanggo konten sumber sing dirujuk, malah bagean utawa sakabehane.

Hak Cipta

  1. Ing kaca kasebut, "Panganggit" dingerteni minangka salah sawijine panulis konten artikel utawa panulis terjemahan artikel kasebut menyang Ceko / Slowakia.
  2. Panulis artikel mesthi dadi wong sing dhaptar ing lapangan Panganggit ing pungkasan artikel. Yen panganggit “deloken. sumber ", mula panganggit sejatine mung bisa disebutake ing tautan sumber, sing diwenehake ing pungkasan artikel.
  3. Panulis terjemahan ora tanggung jawab kanggo kebenaran terjemahan sing resmi. Artikel sing kasebut minangka sumber terjemahan mung bisa dadi basis informatif, dene teks sing diasilake banjur dadi konten panganggit.

Aturan nuduhake

  1. Konten artikel apa wae bisa dikutip kanthi irah-irahan asli kanthi kutipan pambuka kanthi link menyang teks lengkap ing situs iki.
  2. Kabeh konten bisa dituduhake ing situs liya kanthi ditulis kanthi eksplisit kanthi idin saka editor
  3. Isi artikel utawa kutipan kasebut bisa uga ora diganti utawa diowahi.
  4. Iklan pihak katelu bisa uga ora dilebokake ing konten artikel.

Aturan diskusi

  1. Pariwara sing ora disetujoni, kontribusi lan / utawa kontribusi sing ora ditulis sing ditulis dening ibukutha bakal dibusak.
  2. Diskusi ing forum diatur karo aturan sing ditemtokake ing forum diskusi.

Lingkup aplikasi

Aturan iki ditrapake kanggo kabeh situs: www.suenee.cz, forum.suenee.cz, wiki.suenee.cz, www.ce5.cz a www.pribehsrdce.cz.

Staff editorial

Panguwasa paling dhuwur ing situs iki yaiku duweke operator. Manajer konten minangka operator wong sing sah.

Kerja sama

Matur nuwun kanggo pitulung sampeyan lan kekarepan kanggo kolaborasi nggawe konten.

Dianyari: 02.04.2019/17/56, XNUMX:XNUMX