Ndhukung Semesta Sueneé

254656x 04. 10. 2015 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Apa sampeyan seneng artikel ing Semesta Sueneé? Apa sampeyan seneng karo topik kaya alien, eksopolitik, sejarah rahasia, kesaksian langsung lan jagad spiritual?

Coba waca dhukungan kanthi kontribusi sukarela utawa kerjasama aktif. Nggawe lan ngoperasikake server warta sing apik banget nuntut lan saben makutha cocog karo kita. Thanks kanggo dhukungan, portal kita bakal bisa luwih maju lan ngisi konten sing berkualitas. Sawetara ide kudu nyebar lan dituduhake karo wong liya tanpa watesan. Mung kanthi cara iki, kita bisa ngganti paradigma sing ketinggalan jaman ing pamikiran kolektif.

Mangga lebokake pesenan minimal 50 CZK / wulan (2 € / wulan)
2900794933 / 2010 (*)

Yen sampeyan adhedhasar ing luar negeri, coba gunakake format internasional ing akun euro:
SWIFT: FIOBCZPP lan IBAN: CZ89 2010 0000 2501 611 634.

Kita mbukak hadiah sponsor saka perusahaan. Kanggo telung perusahaan sing paling loman ing wulan tanggalan pungkasan, kita gelem nyelehake spanduk ing wulan tanggalan sabanjure ing kolom sisih tengen kanthi tautan menyang situs kasebut.

Aku nawakake pitulungku

Jeneng *:

Email *:

Telpon *:

Skype:

Aku *:

Aku nawakake pitulung *:

Favorite *:

Aku kerja *:
(saiki kita utamane golek sukarelawan)
Pesen:

[jam]

*) Yen sampeyan ora pengin mbayar pembayaran ing umum amarga alasan pribadi, sampeyan bisa menehi kontribusi langsung menyang akun tabungan:

CA: 2801124416 / 2010, IBAN: CZ68 2010 0000 0028 0112 4416, Geser: FIOBCZPP

Artikel sing padha

Komentar ora diidini.