Kesadharan kolektif

Saka ngendi kita ngerteni ilmu? Kita kabeh banjur sekolah, bisa uga kanggo kuliah ing universitas lan maca buku. Tanpa nggatekake, kita bakal sinau akeh saka wong tuwa, saka kanca lan, utamane, saka media. Nanging apa mung iku?

Akeh pemikir hebat kayata Nikola Tesla, Albert Einstein, kalebu komposer Amadeus Mozart, Ludvik van Beethoven kanthi konsisten ngakoni manawa inspirasi teka saka jerone jagad raya. Kabeh wong duwe teorine. Nanging dheweke setuju kabeh bab sing ditindakake inspirasi iku dudu kaanane dhewe, nanging bakal teka saka njaba...

Akeh sing ngarani dina iki eling kolektif, lapangan morfogenetik utawa Akasha.