Anton Parks: Sumur informasi babagan sejarah kuno manungsa

Nganti saiki, 12 episode wis diterbitake.
wp-content/uploads/2016/04/parks1-300x208.jpg

Anton Parks minangka panganggit Prancis sing mandhiri sing njlentrehake ing buku Le Secret des Étoiles Sombres (Rahasia Bintang Gelap) kepiye manungsa digawe dening peradaban asing.

Buku parks angel diklasifikasikake amarga menehi informasi dhasar babagan kedadeyan ing Bumi sadurunge manungsa teka. Apa fiksi ilmiah, fantasi utawa non-fiksi? Crita saka wong sing wis kontak mental karo makhluk nalika semana.

Arktik UFO USS Trepang 1971

Nganti saiki, 3 episode wis diterbitake.

Ascendant - sepira pengaruhe kanggo kita?

Nganti saiki, 4 episode wis diterbitake.

Cara kasebut

Nganti saiki, 5 episode wis diterbitake.
wp-content/uploads/2018/03/baby-girl-1845462_1280-1-300x286.jpg

CARANYA - crita cekak liyane saka panulis Darja Fusková.

Dalan menyang Bali

Nganti saiki, 8 episode wis diterbitake.
wp-content/uploads/2019/01/TaUra-na-Bali-001-300x191.jpg

Kadhangkala perlu kanggo nggawe pangowahan sing radikal. Metu saka zona nyaman ing trek saben dina lan wiwiti ora dingerteni kanggo salah sawijining petualangan urip ...

Serial babagan lelungan menyang tanah dewa.

CIA: penginderaan jarak jauh saka Mars

Nganti saiki, 4 episode wis diterbitake.
wp-content/uploads/2017/03/1-RV-is-real-270x300.jpg

Dokumen sing dideklarasikan Layanan Intelijen Pusat (CIA) nuduhake manawa ing taun 1984, agensi kasebut nggunakake wong sing duwe kapabilitas ndeleng jarak jauh sing fokus karo tampilan ing wilayah Mars sing umure yuta taun. Pengamat nggambarake ndeleng piramida, teknologi futuristik, lan manungsa sing katon dhuwur banget ...

Apa sing ana ing kudung wektu

Nganti saiki, 5 episode wis diterbitake.
wp-content / uploads / 2017/04 / otuzcofi-300x169.jpg

Lan maneh trowongan ing ngisor lemah - Lan wektu iki ing Otuzco Ing saindenging jagad, kita ketemu papan-papan ing jero tanah, guwa-guwa, terowongan lan "kutha-kutha" sing durung dingerteni, babagan sing durung dingerteni sapa lan utamane cara nggawe. Kita uga bakal duwe cukup masalah nalika mbangun.

Font kipu Inca katon kaya senar simpul sing disusun ing senar. Ngurutake simpul ing urutan tartamtu yaiku cara ngirim pesen. Ditulis manawa font iki diserahake menyang dewa jenggot Virakoča kanthi warna kulit putih.

Mesin mabur kuna, pesawat, vimanas lan hovercrafts liyane.

Dr. Zahi Hawass: Inisiatif ing Latar mburi Egyptologi

Nganti saiki, 5 episode wis diterbitake.
wp-content / uploads / 2015/04 / zahi-hawass-saced-300x213.jpg

Zahi Hawass mesthi dadi salah sawijining tokoh paling kontroversial ing bidang arkeologi donya lan utamane Mesirologi. Digandhengake karo akeh skandal lan intervensi sensor ing panemuan arkeologi, utamane ing Mesir. Serangkaian artikel ing ngisor iki ngupayakake nemokake intrik sing ditindakake Hawass kanthi pribadi utawa liwat wong liya, supaya masarakat umum ora entuk informasi sing paling anyar. Yen dheweke ora tumindak kanthi maksud sing paling apik supaya bisa ngerti kamanungsan luwih jelas. Nanging, kabeh wong kudu milih dhewe. Ana luwih saka cukup informasi sing bisa ditemokake.

Edgar Cayce: dalan kanggo awakmu dhewe

Nganti saiki, 24 episode wis diterbitake.
wp-content / uploads / 2015/05 / Edgar-Cayce-232x300.jpg

Jeneng Edgar Cayce dikenal karo sarjana spiritual ing saindenging jagad, lan critane pancen unik. Motif paling kuat yaiku ngurus wong lan nyoba nulungi. Saka dorongan kasebut nyebabake katrampilan sing luar biasa - bakat sing wis predestine dadi luwih misuwur sawise tilar donya tinimbang ing umur.

Listrik

Nganti saiki, 2 episode wis diterbitake.
wp-content/uploads/2017/02/image001-2-300x183.png

Tembung Listrik asale saka basa Yunani lan tegese "Amber" - elektron. Fitur misterius iki wis dingerteni ing jaman kuna.

ET lan kosmologi anyar

Nganti saiki, 2 episode wis diterbitake.

Kode etika manungsa

Nganti saiki, 3 episode wis diterbitake.
wp-content/uploads/2017/07/aura-chakra-energy-body-spirit-and-ego-parts-323x480-1.jpg

Panulis Ceko Ivo Wiesner menehi kita nilai-nilai roh sing gedhe banget liwat pakaryan ing pirang-pirang bukune. Ayo ndeleng dina iki babagan kepiye manungsa kudu urip ing Bumi supaya uripe bisa selaras karo angger-anggering Jagad (yen sampeyan pengin: hukum ilahi) lan mujudake misi pribadine.

 

Wawancara Eksklusif: Whistleblower Ken Johnston NASA

Nganti saiki, 2 episode wis diterbitake.
wp-content/uploads/2016/11/img512-235x300.jpg

Iki crita Ken Johnston, arkibis NASA, peluit peluit, wong sing mbukak sandiworo sing ndhelikake latar mburi sawetara kegiatan rahasia NASA.

Misteri fisik

Nganti saiki, 11 episode wis diterbitake.
wp-content/uploads/2017/01/BigBang_dreamstime41532968_AttilaAlexovics.jpg.1579020-300x225.jpg

Kita sinau babagan akeh fenomena fisik wiwit lair nganti sekolah. Sekilas, bisa uga katon kabeh wis jelas lan ora ana alesan kanggo mangu-mangu. Seri iki bakal nuduhake sampeyan ing endi kita, minangka manungsa isih duwe kesenjangan babagan pangerten babagan konteks.

KGB Umum babagan PSI-gaman

Nganti saiki, 7 episode wis diterbitake.
wp-content/uploads/2017/04/brain-1845962_1920-300x227.jpg

Gaman PSI adhedhasar panggunaan indera liyane (kayata telepati), sing saliyane 5 dhasar, siji uga kasedhiya. Seri kasebut nerangake manawa apa sing dikandhakake masarakat profesional saiki paranormal utawa gaib, minangka bagean integral saka saben kita lan uga wilayah-wilayah sing ana ing njero awak wis bola-bali ditindakake kanthi panelitian kanthi nggunakake metodologi ilmiah. Lan sanajan kita isih durung ngerti sejatine cara kerja, ora bisa nyuda kasunyatane yen bisa - nyata lan isih ana. Sampeyan mung kudu sinau ngontrol. Lan kaya biasane, teknik kasebut bisa digunakake kanggo perkara sing apik lan uga ala…

Henry Deacon: Kamanungsan wis mbukak kothak pandora

Nganti saiki, 5 episode wis diterbitake.
wp-content / uploads / 2016/12 / Henry-Deacon-300x194.gif

Wawancara dhasar iki ditindakake ing taun 2006, banjur diterusake karo loro tambahan saka taun 2007, sing bakal ditindakake mengko. Wawancara ditindakake karo ahli fisika sing pengin tetep anonim kaya panjalukane ("Henry Deacon") minangka jeneng samaran. Amarga versi tulisan iki minangka pamrosesan laporan video asli, kita kudu ngilangi sawetara detail supaya identitas wong iki tetep utuh. Jeneng Henry nyata lan pungkasane kita bisa verifikasi rincian tugase.

Pegunungan, tambang terricony

Nganti saiki, 8 episode wis diterbitake.
wp-content/uploads/2017/05/Danxia3-300x194.jpg

Miturut bukti fisik, peradaban kuno katon "ngrampok" Bumi. Ayo goleki jejak penambangan kuno kanthi proporsi hebat.

Iškomar

Nganti saiki, 8 episode wis diterbitake.
wp-content/uploads/2017/09/Ishcomar1-200x300.jpg

Ishcomar ujar manawa dheweke ngobrol kanthi telepati lan ngirim saka pesawat luar angkasa ing saindenging Bumi. Dheweke dhewe wis urip cukup suwe supaya bisa nindakake tanpa awak fisik, sanajan ana wong liya ing kapal kasebut kanthi wujud manungsa. Ishcomar miwiti misi ing Bumi udakara telung puluh ewu taun kepungkur kanggo pengaruhe evolusi kita supaya manungsa bisa berkembang luwih cepet lan bisa dadi pimpinan, dudu kontrol, sing dilarang dening undang-undang galaksi, saka makhluk sing wicaksana saka njaba kaya dheweke.

Kaya ing bumi lan swarga

Nganti saiki, 5 episode wis diterbitake.
wp-content/uploads/2017/06/apple-139266_1920-300x225.jpg

Teks "Loro ing bumi lan swarga" minangka tutugan buku "Ing Wiwitane yaiku Ibu", sing nyritakake Wiwitane alam semesta, sing nggawe lan sing urip ing kono. Ing seri iki, kita bakal ngerti kepiye Bumi berkembang lan urip ing kana.

Teks kasebut diolah kanthi wujud crita cekak.

Kita dikunci ing simulasi komputer alien

Nganti saiki, 3 episode wis diterbitake.
1 2 3 4