Semesta Sueneé: Proklamasi Kamardikan

186091x 07. 09. 2017 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Kita minangka klompok kapentingan sing ora duwe utawa mbiayai perusahaan utawa perusahaan multinasional. Kita bebas nggawe keputusan.

Artikel sing ditampilake ora mesthi dadi pendapat saka anggota dewan editor. Artikel:

  1. dijupuk - diterbitake kanthi kapercayan. Kita dudu panulis lan ora tanggung jawab kanggo mbenerake formal utawa faktual. Kita duwe perjanjian karo penulis artikel sing bisa ditindakake utawa nggunakake hak kanggo nuduhake artikel sing timbul saka lisensi kasebut.
  2. artikel panganggit - cocog karo penulis
  3. terjemahan - panjarwa tanggung jawab kanggo terjemahan lan panulis asli tanggung jawab kanggo konten
  4. panjarwa lan panulis asli duwe tanggung jawab kanggo terjemahan penulis.

Informasi sing diwenehake diwenehake marang para pamaca yaiku. Saben pamaca duwe kabebasan milih arep nampa informasi kasebut utawa ora.

Amarga ora mesthi ngawasi sumber informasi sing kuoso utawa sing ditampa umum (kajaba yen kesaksian langsung saka wong sing dipercaya utawa dokumen sing wis diumumake saka arsip pamrentah), sing maca kudu mutusake kualitas informasi sing ditawakake lan mratelakake panemume babagan topik kasebut. Kanggo iki, para pamaca duwe kesempatan kanggo nyelehake kiriman diskusi ing sangisore artikel.

Para editor duwe hak nerbitake artikel sing dianggep cocog. Utawa, artikel kasebut mung bisa dikutip utawa disingkat editorial.

Artikel panganggit mesthi dadi pendapat subyektif saka pangarang, sing ora prelu nyebutake pendapat mayoritas. Panulis ngerti manawa sumbangane bisa uga dirembug kanthi faktual.

Para editor nyebutake maksud mbukak kanggo menehi informasi prioritas saka sumber sing ana hubungane langsung karo topik sing dadi subyek konten situs web.

Tujuan kantor editorial yaiku kanggo ngatasi saksi acara - calon informan, pegawai utawa pensiunan ing layanan aktif, sing bakal gelem menehi kesaksian babagan rekaman kasebut, sanajan tetep anonim lan identitas sing dicethakake.

Anggota editor mbukak ide lan informasi anyar lan tren pendapat.

Supaya pamaca ngerti manawa informasi sing disedhiyakake ora mesthi 100% sejatine, nanging bisa uga ngemot persentase tartamtu kanggo informasi kleru sing ngerti utawa ora dingerteni sing asale saka sumber asli. Lan amarga umume gumantung karo informasi pihak katelu, kita mesthi tumindak paling bisa nggunakake pengetahuan lan kapercayan. Muga-muga ana sing maca kanggo netepake relevane informasi kasebut.

Kita ngabari masarakat umum babagan perkara kasebut ing ndhuwur lan ngumumake manawa kita kepengin tumindak kanthi keterbukaan lan transparansi maksimal.

Kita mbukak publikasi topik kontroversial. Kita tetep duwe sensitivitas ing ati kanggo konten sing migunani. Bukak ati tanpa prasangka lan tanpa wedi.

Artikel sing padha

Tulis komentar