Geoengineering

Pengaruh sing ditarget kanggo wong Bumi, utamane dheweke iklim. Amarga ora cukup pengetahuan babagan proses planet geoengineering (umpamane nganggo aerosol lan chemtrails) akibat negatif saka perubahan iklim sing ora bisa diprediksi. Pengaruh iklim uga nuwuhake pitakon etika. Sawetara cara pangowahan iklim dikritik, kayata World Wide Fund for Alam.