Ing ngisor banyu

Prekara sing luar biasa uga kedadeyan ing planet kita. Kita asring ora ngerti apa sing ndhelikake banyu gedhe. Ora mung samodra lan segara, nanging uga tlaga gedhe lan jero. Ana akeh indikasi manawa ana bukti babagan peradaban kuno lan / utawa manawa makhluk cerdas liyane duwe utawa isih duwe pengungsi.