iklan

Kita nawakake penempatan iklan bertema ing bentuk:

  • spanduk ing kaca ing kolom sisih tengen bagean pariwara
  • spanduk ing sisih ndhuwur kaca
  • spanduk ing sikil kaca
  • spanduk ing mburi artikel
  • Artikel PR
  • Ulasan kanggo produk utawa buku
  • Acara tanggalan
  • Nuduhake informasi ing facebook: Semesta Sueneé

Situs kita duwe penonton rata-rata 3000 wong saben dina. Saben wulan, pamirsa mundhak. Kita nuduhake luwih saka 2600 wong ing Facebook.

Yen sampeyan kepincut karo panggonan seko, hubungi kita tulung:

Email Sampeyan (wajib)

Telpon (dibutuhake)

Pesenmu