Pengamatan ET

Apa sampeyan wis nyekseni tampilan ETV / UFO ing wilayah sampeyan? Apa sampeyan rumangsa diculik karo alien? Apa sampeyan duwe impen sing jelas nalika sampeyan nemokake makhluk saka jagad lan dimensi liyane? Ora ngerti carane menehi hasil karo pengalaman kasebut? Apa sampeyan wedi manawa wong liya nganggep sampeyan edan?

Kita njamin yen sampeyan kowe ora mabur awake dhewe! Tulung critakake karo sampeyan lan nyengkuyung gelombang media ngetokake rasa wedi marang sing ora dingerteni. Nuduhake mbantu nggawa cahya dadi peteng ...

Pengamatan obyek sing ora dingerteni (CE1)Rapat cedhak karo ET (CE3)Protokol CE5Ngimpi sing jelasPlancongan astral / ngalamun lumayanPengalaman spiritual sing kuat kanggo aku majuLiyane (nggambarake ing crita sampeyan)

Kanthi ngirim, sampeyan setuju manawa crita sampeyan bisa diterbitake, kalebu lokasi acara lan jeneng ngarep lan jeneng mburi sampeyan. Kita bakal ndhelikake telpon lan email, kajaba sampeyan nulis dhewe ing teks.