Selebriti misuwur sing pracaya marang alien

08. 11. 2021
Konferensi Internasional Ke-4 Sueneé Universe

Kadhang-kadhang diarani selebriti manggon ing planet liya. Dadi, nalika wong sing misuwur ujar manawa percaya karo alien, apa kita bisa nglirwakake dheweke? Jokes aside, kanggo dangu akeh selebriti duwe fondness kanggo kabeh related kanggo ET. Waca sapa sing dadi salah sijine… pilihan kita bisa uga kaget sampeyan!

Dan Aykroyd

Ora kaget yen pelawak lan aktor Dan Aykroyd percaya karo alien. Kapentingan nyata ing pasukan extraterrestrial wis nyeret kanggo taun.

Dheweke misuwur amarga perang karo sing ora bisa diterangake ing Ghostbusters, lan uga main alien conical ing Saturday Night Live lan ing layar amba. Nanging, panemune UFO lan fenomena sing padha rada kurang komedi. Miturut Aykroyd, alien "arep mbuahi wong wadon lan nggawe anak hibrida." Ing wawancara karo pers Inggris ing taun 2019, dheweke nyathet manawa umume minangka pengamat sing tentrem, sanajan sawetara sayange duwe "niat ala lan pengin nggunakake kita minangka tikus laboratorium."

Dan Aykroyd pose karo botol vodka "Crystal Head" (Foto: Mathis Wienand / Getty Images)

Gillian Anderson

Ikon liyane ing layar film sing nduweni pengalaman akeh kanggo ketemu alien - sanajan fiksi - yaiku Gillian Anderson aka Dana Scully saka seri X-Files. Ing wawancara karo The Guardian ing taun 2012, dheweke ngumumake: "Semesta temenan ageng lan gagasan yen kita mung siji-sijine planet sing kebak makhluk urip ora masuk akal."

Anderson durung nonton langit. Miturut dheweke, urip extraterrestrial bisa lan "ora bakal ngilangi dheweke". Mantan kolega akting David Duchovny, ing sisih liya, nganggep yen iku sampah ruang. Oh, Mulder!

Gillian Anderson ngandika ing panggung ing diskusi panel ing New York kanggo seri X-Files. (Foto: Dia Dipasupil / Getty Images)

Winston Churchill

Sir Winston minangka Perdhana Mentri sing ora goyah sing mimpin Inggris menang ing Perang Donya II. Dheweke ngadhepi ancaman udara Nazi. Nanging apa sampeyan mikir wong ijo cilik?

Live Science nyoroti kasunyatan sing narik kawigaten yen Churchill nulis esai babagan subyek kasebut ing taun 1939, taun nalika konflik kasebut pecah. Buku "Are We Alone in Space?", Sing ndeleng cahya ing taun 2017, menehi tampilan jagad sing angel.

Churchill mangu-mangu manawa Bumi minangka "siji-sijine papan ing jagad gedhe iki sing ngemot makhluk urip lan mikir." Dheweke uga nggawe ide manawa Earthlings minangka "jinis pangembangan mental lan fisik sing paling dhuwur." Miturut Live Science, Churchill minangka perdana menteri pertama sing duwe penasehat ilmiah. Saka Peperangan Inggris nganti Peperangan Bintang!

Winston Churchill ing Italia nalika Perang Donya II (Foto: Capt. Tanner / Museum Perang Imperial liwat Gambar Getty)

William Shatner

Yen ana selebriti kultus sing percaya karo alien, mula Kapten Kirk dhewe, William Shatner. Aktor lan panulis nampilake seri sing diarani "The UnXplained" ing program Sejarah. Ing wawancara karo Den of Geek taun iki, dheweke nggambarake gagasan manawa manungsa ora mung ana ing angkasa minangka "masalah sing amba banget." Dheweke banjur nambahake: "Tegese jagad iki urip, kedher karo urip. Nyatane, aku rumangsa kaya ngono."

Sajrone kariré, Shatner ngurusi makhluk saka planet liya. Malah saiki, ora ana pratandha yen dheweke kelangan kapentingan ing kegiatan extraterrestrial.

Aktor William Shatner ngandika nalika mbukak pabrik Rocket Lab anyar ing Auckland, Selandia Baru. (Foto: Phil Walter / Getty Images)

Muhammad Ali

Tokoh sing nggumunake sing percaya yen ketemu alien yaiku Muhammad Ali. Iku hovered kaya kupu, disuduki kaya tawon, lan ngandika kaya salah siji saka Men in Black. Koran Express, sing dilaporake ing taun 2016 babagan penghargaan anumerta Ali saka panulis Timothy Green Beckley, nggawa wawancara sing jelas karo prajurit sing misuwur. Iki minangka bagean saka buku Beckley The Amazing Experiences of Flying Celebrities, Rock Stars and the Rich and Famous saka 2015.

Saliyane ndeleng UFO mabur liwat New York, prau asing ing New Jersey Turnpike kabaripun nyedhaki dheweke! Juara kasebut ngomong babagan "kapal sing bentuke cerutu" lan uga "bayangan sing digawe UFO nalika mabur ing dalan ing cahya rembulan." Dheweke uga ujar manawa "dheweke wis duwe total 16 penampakan nganti saiki", ujar manawa UFO bisa gampang katon main karo lintang ing wayah esuk.

Ali diduga ngira alien ngoyak dheweke. Ali nglawan alien? Donya kepengin weruh pertandhingan kaya ngono.

Juara tinju kelas berat Muhammad Ali kanthi ekspresi kaget babagan istirahat latihan ing ring (Foto: Nik Wheeler / Corbis liwat Getty Images)

Elvis Presley

Raja rock and roll uga dadi kadet ruang angkasa. Dheweke ngaku wis ketemu pengunjung saka planet liya ing umur dini.

Program Aliens Kuno History nyebutake "cahya sing ora bisa diterangake sing tumpah ing omah kulawargane nalika Elvis lair"! Ora mung sedulure, nanging uga dokter sing nekani nerangake.

BBC ngutip Larry Geller, sing duwe salah sawijining proyek paling unik ing kabeh wektu - dheweke dadi penasehat spiritual Elvis Presley (dheweke uga ngurus rambute raja). Gellar ujar manawa nalika Rama Vernon "ndeleng langit ing ndhuwur pondokan cilik, dheweke weruh cahya biru sing paling aneh."

Ing umur wolung taun, Elvis "dikunjungi kanthi telepati dening alien sing nuduhake dheweke visi kanggo masa depan." Ing sesanti iki, wong ing jumpsuit putih. Apa Presley nyekseni masa depane dhewe? Gellar uga ngandhakake yen dheweke lan kancane sing misuwur wis ndeleng UFO ing Graceland.

Las Vegas: Penyanyi Elvis Presley, close-up konferensi pers (Foto: Bettmann / Kontributor)

Semesta Eshop Sueneé

Bruce Fife: Pain Joint - Perawatan ora krasa lara kanggo Artritis, Osteoarthritis, Gout lan Fibromyalgia

Mungkasi rasa lara sendi sing ora ana enteke. Akeh pamaca sing seneng banget miwiti perawatan ing buku iki. Sampeyan ora prelu ngobati akibate, nanging sebabe!

Bruce Fife: Pain Joint - Perawatan ora krasa lara kanggo Artritis, Osteoarthritis, Gout lan Fibromyalgia

Artikel sing padha