Apa alien nyoba ngubungi kita liwat negara eling sing diowahi?

11. 11. 2021
Konferensi Internasional Ke-4 Sueneé Universe

Pikiran manungsa minangka alat sing nyenengake sing bisa nggawe barang sing paling apik lan nggegirisi ing jagad iki. Nanging kita meh ora ngerti babagan dheweke. Mung ing dekade pungkasan, para ilmuwan ing bidang neurologi lan psikiatri wiwit menehi perhatian luwih akeh marang kahanan kesadaran sing diowahi. Kahanan kepemimpinan sing diowahi minangka salah sawijining manifestasi sing paling luar biasa saka persepsi manungsa, bisa nerangake pengalaman lan visi mistis, sawetara sing wis ana ing lair saka agama donya.

Pengalaman saka eling diganti

Iku pengalaman Yesus utawa Muhammad ing ara-ara samun sing padha ketemu setan utawa malaikat Gabriel, utawa pengalaman mistis saka pencerahan sing Buddha ngrambah ing sepi sawise pasa dawa nemokake paralel ing ritual nggoleki sesanti saka Lor. Indian Amérika. Iku kasusun saka tetep ing panggonan terpencil tanpa pangan lan banyu kanggo sawetara dina ngginakaken ing ndedonga.Sajrone wektu iki, ana pengalaman adikodrati kang individu teka menyang kontak karo roh penjaga, paling asring ing wangun kewan sing bisa menehi wong. pitutur sing aji lan ngayomi dheweke ing perjalanan uripe.

Nanging kahanan eling sing diowahi ora mung prerogatif para mistik, wong suci, utawa wong sing golek sesanti, lan ora perlu ngalami pacoban sing angel lan ngatasi kasangsaran. Dheweke pancen alami lan dialami saben wong, umpamane nalika ngimpi nalika turu. Sawetara wong ngalami fenomena lucid dreaming, sing bisa ngontrol impen. Iki bisa kedadeyan, contone, ing fase turu sadurunge awakening utawa ing fase awakening, sajrone halusinasi hypnagogic katon - gambar abstrak lan konkrit sing jelas banget.

Sajrone fase turu iki, lelungan astral spontan uga bisa kedadeyan, nalika kesadaran pisah saka awak lan obah kanthi bebas ing ruang angkasa. Ing impen, kita kerep ketemu wong sing kita kenal lan ora ngerti, nanging kita uga bisa ketemu makhluk ngluwihi kasunyatan biasa - malaekat, setan, dewa utawa alien. Manungsa wis ngerti kasunyatan iki wiwit jaman kuna lan ing ngimpi dheweke nampa pesen penting saka makhluk sing luwih dhuwur.

DMT - tombol kanggo komunikasi karo alien

Mesthi, kita luwih kerep nggandhengake kahanan kesadaran sing diowahi kanthi nggunakake zat psikoaktif utawa teknik meditasi sing kompleks. Ing wong-wong mau, individu ngalami perasaan ditinggal, munggah menyang angkasa, manunggal karo kosmos, lan ing sawetara kasus, ketemu karo makhluk.

Miturut riset peneliti Amerika sing diterbitake ing Journal of Psychopharmacology ing taun 2020, ngrokok zat psikoaktif sing diarani dimethyltryptamine (DMT) nduweni pengalaman sing kuat. Iki kalebu gambar pikiran sing jelas, owah-owahan ing persepsi sensori lan temporal, proses pamikiran, lan intensifikasi emosi. Zat iki, sing ana ing pirang-pirang kewan lan tanduran, pancen luar biasa amarga efeke diwiwiti kanthi cepet lan uga cepet banget, sawise udakara 15 menit, surut lan godhong, kajaba pengalaman sing ora bisa diterangake, ora ana efek samping.

Nggunakake kuesioner online anonim, para peneliti ngupaya njawab pitakonan apa pangguna pengalaman zat kasebut ketemu karo makhluk lan sifat makhluk kasebut. Saka respon luwih saka 2500 responden sing nyukupi kabeh kritéria kanggo dilebokake ing panliten kasebut, jelas yen panggunaan zat iki dadi mediasi kontak karo sawetara entitas. Responden ngandharake yen makhluk kasebut asring ramah lan gelem nulungi. Senajan ketemu sing ora dikarepke karo intelijen asing bisa medeni kanggo eksperimen sing ora siap, kontak kasebut biasane rampung kanthi positif. Komunikasi dumadi liwat transmisi langsung gagasan utawa ing wangun gambar utawa simbol.

Komunikasi

Motif seratan ingkang limrahipun inggih menika seratan ingkang saged pribadi utawi global, saha ingkang sampun nate ngalami pasrawungan menika nggayutaken kaliyan pangertosan ingkang rumiyin ngengingi substansi saha piwulang. Nanging rapat-rapat kasebut ora mesthi positif. Kadhangkala makhluk saka jagad DMT mbutuhake pangibadah utawa rahasia, lan yen eksperimen sing wani milih papan sing ora cocog utawa ora ana ing kondisi mental sing bener, dheweke bisa nemoni patemon sing medeni karo pasukan sing peteng, malah setan.

Nanging, riset iki ninggalake siji pitakonan sing durung dijawab. Sapa makhluk iki? Apa iku woh saka imajinasi kita, archetypes sing metu saka alam bawah sadar utawa intelijen sing manggon ing dimensi liyane? Utawa makhluk kasebut bisa dadi alien sing nyoba komunikasi karo kita ing kadohan nggunakake teknik ngganti kahanan kesadaran? Temokake luwih akeh ing kuliahku ing konferensi Sueneé Universe tanggal 20.11 November. ing Praha.

4th International Sueneé Universe Conference - gabung online 20.11.2021 ing 08:00.

Sampeyan bisa tuku tiket ING kene

Artikel sing padha