Dina Lunar 29: Gurita

1395x 12. 01. 2021 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Dina iki jam 7:12 dina lunar kaping rongpuluh diwiwiti, sing simboke gurita.

Dina emosi angel, ekstrem, melankolis, depresi lan ora kentekan niat. Uga andhap asor lan mratobat.

Wayahe mikir babagan jaman biyen. Energi Gurita iku kuat banget, saengga umume wong ora bisa ngatasi, kanthi tentrem emosi peteng, dheweke nyoba ngerti kabeh kesadaran kita. Ayo digatekake banget karo pikirane. Kabeh sing peteng lan ndhelik nggawe perhatian, ayo nonton nganggo sirah sing tenang lan malih dadi cahya murni. Kita ora kudu sedhih banget. Kita tanggung jawab kanggo kabeh tembung, tumindak lan tumindak. Suwasana swasana dina iki nyebabake pasulayan, perselisihan, permusuhan, konflik, nesu lan meri. Luwih becik ngindhari kedadeyan massal.

Ing dina kaping sanga likur kudu nyingkirake kabeh sing ora perlu, kanthi material lan mental. Wayahe nyingkirake sampeyan saka wong palsu, pikiran sing ngganggu lan ngresiki ruang sampeyan. Muga-muga bisa mlebu ing wulan lunar kanthi mung sing dibutuhake.

Dina iki yaiku sambung kuat karo energi Durga, iki minangka energi Alam dhewe, ing endi kabeh kedadeyan kanthi eling. Ora ana kedadeyan sing wuta utawa ora sengaja. Alam bisa digunakake kanthi cepet lan ora meksa dipeksa. Ora ana sing bisa ngatasi hukum Durga, lan kekuwatane sing menehi kemampuan supaya bisa urip sanajan ana ing kahanan sing paling angel.

Aspek positif ing dina iki digandhengake karo elemen Sun sing murub, sing menehi kekuwatan tumrap manungsa. Ing dina iki, luwih becik dipanggang roti bunder, kue lan utawa pancake, sing nglambangake srengenge.

Rekomendasi kanggo dina iki - Ritual pemurnian

Dina iki minangka dina sing apik banget kanggo ritual pemurnian. Ayo dadi lilin lan tongkat dupa, ngresiki omah, awak, eling. Ayo nampilake wulan wulan pungkasan minangka film, ayo ndeleng kanthi cetha. Wayahe ngucapake matur nuwun marang piwulang, mberkahi pengalaman, ngeculake apa sing wis ora digunakake maneh lan saengga mbebasake papan kanggo sing anyar.

Tips kanggo buku saka e-shop Sueneé Universe kanggo dina iki

Monika Micajová: Cara Pilgrim lan Loci Genius

Pahlawan utama buku sempit iki yaiku Jakub. Enom senimansing kalah inspirasi, wong lanang sing, sanajan tresna karo bocah wadon, kleleb depresi lan ora bisa ngrasakake urip. Dheweke durung nate mikir yen bakal miwiti ngatasi luwih akeh dimensi kita jagad iki. Mung sapisan, sawise ngumbara ing Prague, nggoleki awake dhewe, mula ana pangowahan. Dheweke nyadari yen impenkayane dheweke ngomong karo dheweke, lan dheweke wiwit nulis lan ngerti apa tegese.

Dheweke bisa nggambarake kanthi pitulung bakat seni pesen, sing nggawe kita metu saka dalane dhewe lan saengga mbuktekake interweaving jagad iku nyata. Pancen, jagad nyata sing ana ing sekitar kita iku siji utawa ana sawetara kasunyatan sing intersect lan kanthi total duwe dimensi sing luwih gedhe ing pesawat spiritual?

Crita manungsa kontemporer pindhah ilmune saka spiritual kanggo nyata jagad iki. Iki menehi kesempatan kanggo maca babagan rahasia tambah eling. Ngomong pancen ora rumit lan serius, kosok baline digunakake simbol impen lan pancen nyenengake.

Monika Micajová: Cara Pilgrim lan Loci Genius

Tulis komentar