Dina Lunar 1: Lentera

1701x 11. 02. 2021 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Dina lunar pisanan diwiwiti 11.2.2021 lan diwiwiti jam 20:08. Gerakan Bulan lan fase mengaruhi urip ing Bumi, ombak segara lan swasana kita. Yen luwih cendhek, kabeh kedadeyan kasebut saya kuat.

Rembulan anyar…

Saben tekan wektu iki, Bulan ngadeg loro nganti telung dina sadurunge lintang lan tandha zodiak sing padha karo Srengenge. Srengenge, rembulan lan pengamat ing Bumi wujud garis sing meh lurus. Yaiku dina wiwitan lan transformasi batin anyar. Penting banget nggawe wektu kanggo sampeyan dhewe ... Ayo padha meneng lan peteng. Ayo pindhah saka ndhuwur emosi menyang jero emosi ...

Dina lunar kaping pisanan, sing dilambangake karo Lantern, nglambangake tandha urip, abadi, kawicaksanan, intelijen lan tandha dalan. Cahya kasebut bakal mbebayani peteng lam lan sumunar ing kabeh perkara sing wis didhelikake nganti saiki. Sawetara dina iki, jagad wiwit nggawe masalah sing nuduhake kekurangan lan kerentanan. Tugas utama dina iki yaiku ngakoni piwulang lan ora maneh munggah ing garu sing padha. Resistensi kasunyatan sing ora bisa diowahi lan ngilangi energi urip, ngilangi kesehatan, kekuwatan lan kabungahan.

Ana dina yen kita duwe kesempatan kanggo nyebar wiji kasunyatan anyar. Meneng lan nggawe gambar ing awake dhewe kanthi kekuwatan, sumunar kanthi kesehatan lan rasa marem kanggo kabecikan awake dhewe lan kabeh. Sampeyan ora prelu takon apa-apa babar pisan, cukup kanggo dirasakake… saben sel saka makhluk sampeyan.

Kepiye kita kepengin rumangsa yen kekarepan diwujudake?

Kita ngadeg ing ngarep tirai mangsa lan nyekel lantern ing tangan. Konco langsir kabeh impen lan kekarepan, rencana lan kekarepan kita. Ayo kita tliti kanthi tliti apa wae sing dituduhake cahya, saben deg-degan, lan kabeh kasempatan mbesuk. Kita madhangi maksud kita kanthi lampu lantern supaya ora ana ing kesadharan lan supaya pasukan sing luwih dhuwur sing dibutuhake bisa ndeleng.

Saiki kita entuk kekuwatan lan kemampuan kanggo ngatasi kesulitan ing dalan. Kita entuk kekuwatan kanggo mujudake kekarepan kita.

Kita nuju cahya, kita iku Cahya! Saben kita minangka lantera sing bisa sumunar ing peteng ...

Apa rekomendasi kanggo dina iki?

Dina sing cocog kanggo olahraga napas sing bakal nglatih pikiran lan nyenengake energi akeh ing sampeyan.

Tips kanggo buku saka e-shop Sueneé Universe kanggo dina iki

Gertrud Hirschi: Mantra

Saliyane pocapan, penekanan lan dedeg piadeg, ngandhakake mantra endi sing cocog kanggo kesehatan, semangat tangi utawa pangembangan spiritual, kanggo mbantu kuwatir materi. Sapa wae sing nyoba bakal nemu meditasi sing apik lan nyenengake.

 

Gertrud Hirschi: Mantra

Komentar ora diidini.