Kepiye hubungan jero karo pasangan sampeyan

9264x 27. 01. 2021 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Nalika nggawe karo pasangan sambungan internal sing jero, jinis pamikiran sampeyan uga bakal ganti. Sampeyan bakal nyimpang saka mikir bab sampeyan dhewe lan entuk bathi sampeyan dhewe lan cara bakal mbukak kanggo mikir kepiye sampeyan bisa nggawe wong liya seneng, kepiye carane bisa nggayuh potensial paling apik.

Mesthi wae, cocog kanggo loro mitra kasebut duwe pendekatan kasebut. Pendekatan sing luwih spiritual kanggo hubungan kasebut bisa mbantu ndeleng hubungan kasebut saka perspektif sing luwih sadar, luwih jero lan ngubungake mitra. Ing ngisor iki kita nawakake sawetara cara kepiye jero kemitraan lan nyedhaki pasangan sampeyan ora mung ing awak, nanging uga ing jantung.

Cara nggawe hubungan sing jero

1) Ngerti manawa rapat sampeyan dudu kebetulan

Kanggo nggayuh hubungan sampeyan menyang level sing luwih jero, sampeyan kudu ngerti yen pasrawungan lan hubungane dudu mung babagan menehi lan njupuk, nanging kudu mbantu wong liya ing dalan sampeyan dhewe. Ngormati kasunyatan kasebut bakal mbantu sampeyan ngerti tegese hubungan lan hubungan sing jero.

2) Coba menehi sing paling apik, dadi awakmu dhewe

Sanajan ing hubungan sing sehat, kadang kala-kala kita rumangsa kelangan, ing pangaribawa mitra. Wayahe kita kepengin weruh apa sejatine kita. Rasa iki, yen diisolasi, bisa mbantu kita nemokake luwih akeh. Nanging, yen luwih dawa, mula bakal dadi weker yen ana salah. Apa sampeyan pancene terus menyang arah sing pengin dituju.

Ing sesambetan sing sejatine jero lan spiritual, mitra ora prelu ngikat lan ngontrol, ngajeni siji liyane, lan mratelakake kanthi bebas sajrone sesambetan. Yen mitra padha, dheweke bakal mbantu nggawe ruang sing kebak rasa hormat lan tentrem, mula bisa fokus mung kanggo nggawe hubungan sing paling apik.

3) Kembangake dhewe

Ing sesambetan spiritual lan jero, mitra ngerti manawa kanthi bebarengan, dheweke bisa saling nglengkapi. Nanging ora bisa dilakoni tanpa nggarap sampeyan dhewe. Sampeyan kudu ngupayakake pangembangan sampeyan dhewe, lan uga kepiye cara nemokake roso kesucian ing awak dhewe lan matur nuwun. Sanalika sampeyan rumangsa kekosongan lan rasa wedi, sampeyan bakal bisa ngobati awak dhewe. Lan ing sesambetan spiritual sing sejatine, siji mitra kanthi alami ngetutake pasangan liyane. Asile, hubungan kasebut kalebu rong wong sing ngerti manawa supaya sesambetan dadi sehat lan jero, sampeyan uga kudu ngupayakake awake dhewe.

4) Ayo sing kepungkur lunga

Kita kabeh duwe cilaka saka sesambetan kepungkur sing kudu mari. Sampeyan bisa uga duwe gething jero, roso ngiyanati, roso cilaka, getun, lan perasaan sing padha. Utawa sampeyan bisa, utamane amarga sampeyan dhewe, bisa ngapura kabeh wong lan supaya kabeh cilaka ilang. Kanggo nggawe hubungan spiritual sing jero karo pasangan sampeyan, atimu kudu mbukak wektu sing wis mantep.

5) Nampa sisih peteng sampeyan uga

Hubungan bisa uga tantangan amarga asring ngungkapake perkara sing luwih peteng ing njero awake dhewe, mula kita nyoba banget ndhelikake saka lingkungan. Kosok baline, hubungan spiritual kudu uga nampa sisih peteng sampeyan. Iki minangka cara kanggo nampa awake dhewe, sanajan kabeh kekurangan. Kowe kuwi.

Mesthi wae, yen mbukak situs iki bisa nyebabake konflik, nanging iki minangka bagean alami kanggo ngerti kabeh aspek saka pasangan sampeyan, uga sing peteng. Saling nyengkuyung lan ngurmati kanthi cepet bisa ngilangi konflik kasebut.

6) Owahi lumrahe

Nalika sampeyan ganti lan berkembang sajrone urip, mangkono uga hubungan sampeyan. Kahanan lan kahanan bisa uga owah. Mitra sesambetan sing jero ngormati perubahan kasebut. Dheweke ngormati wong liya lan ndhukung dheweke kanthi ati, ora nggunakake pemerasan emosional utawa manipulasi pasangane kanggo gawe marem ego (dakkarepake sampeyan.).

7) Sentuhan saben dina saben liyane

Sentuhan lan karukunan iku penting banget kanggo hubungan apa wae, dadi hubungan sing kuat antarane mitra. Kajaba iku, ing sajroning hubungan spiritual, tutul mbantu ngembangake energi spiritual sing dhuwur banjur nggawe harmoni ing antarane pikiran, awak, jantung lan jiwa.

8) Nganggep hubungan sampeyan minangka sing istimewa, suci

Nalika ngrawat kristal lan tuku kanthi cahya rembulan, kita kudu nggatekake hubungan sing padha. Ngrencanakake kegiyatan sing nyenengake, nyiyapake kejutan sing apik kanggo pasangan, gotong royong, pijet nalika pasangan ora nyenengake ... kabeh ngiyatake lan nguatake hubungan.

9) Gawe ritual sampeyan

Proyek gabungan lan sambungan spiritual nguatake hubungan kasebut. Ritual gabungan uga apik banget. Apa tari suci gabungan, nedha bengi bareng tanpa televisi saben dina, dina sing umum tanpa bocah-bocah, nandur wit, ngatasi rasa wedi - kabeh iki nggabungake mitra lan ningkatake rasa keakraban. Meditasi bebarengan ing papan suci uga bisa digunakake kanthi sampurna (bisa disaranake Honza Kroča - deleng video ing ngisor iki), utawa uga konfirmasi gabungan saka hubungan liwat nari ing bunder nganti swara djembe lan drum dukun. Ana ritual sing ora kaetung lan kabeh wong mesthi bakal golek dhewe.

10) Katresnan

Ora ana sing tetep ing salawas-lawase, ora uga hubungan spiritual. Nanging sing bakal awet terus yaiku entuk manfaat saka hubungan kaya ngono kanggo nyawamu. Dheweke dikirim ing kene kanggo misi, lan yaiku sinau tresna, supaya bisa ditampa kanthi intine. Penting, sampeyan ngerti manawa kabeh kedadeyan sampeyan ing urip, kabeh wong sing sampeyan lakoni - ora ana sing kedadeyan kanthi ora sengaja, kabeh bisa dingerteni - lan sampeyan bakal maju lan mulang apa sing kudu diwulangake. Nrima hubungan sampeyan minangka bagean saka lelungan iki, sinaoni tresna sampeyan banjur transfer katresnan kasebut menyang kabeh jagad liwat sesambetan.

Tip saka eshop Universe Sueneé

Drum dhukun

Kanthi lan tanpa macem-macem motif sing dicet ing tangan - drum bisa ditarik nganggo simbol umum ing ritual kasebut lan banjur dimainake kanthi rutin lan mula ndhukung tenogo sesambetan.

Artikel sing padha

Tulis komentar