Jenderal Israel Haim Eshed: Kita kontak karo alien!

4983x 09. 12. 2020 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Federasi Galaksi kudu digandhengake karo perwakilan Israel lan Amerika Serikat sajrone pirang-pirang dekade. Informasi kasebut didhelikake rahasia saka masarakat, amarga kamanungsan durung siap nyatane.

Miturut pendapat mantan profesor umum lan saiki Haim Eshed, kita wis langsung kontak karo alien. Mung kasunyatan iki sing didhelikake saka umum.

Haim Eshed (87 taun) dadi luwih saka 30 taun minangka kepala program keamanan luar angkasa. Dheweke wis nampa Penghargaan Keamanan Israel kaping 3 amarga makarya. 

Ing sawijining wawancara karo JERUSALEM, POST njlentrehake manawa Israel lan Amerika Serikat duwe perjanjian karo para alien sing ngidini dheweke luwih njelajah struktur jagad iki. Bagéan saka kerja sama iki minangka basis rahasia, sing bakal ana ing Mars. Pendhudhuke diarani wakil saka Amerika Serikat lan ET.

Eshed negesake presiden AS sing metu Donald Trump dheweke ngerti babagan alien. Dheweke malah, miturut panemune, ing ambang Wahyu orane. Federasi Asing Galaksi nanging dheweke mesthine kudu ngalang-alangi nalika dheweke ujar pengin nyegah histeria massal. Miturut pangrasane, manungsa isih butuh sawetara wektu kanggo siyap sadurunge tekan tataran supaya bisa ngerti hukum alam semesta lan apa ruang angkasa ing langit.

Eshed nerangake manawa dheweke mutusake nerbitake informasi iki saiki, amarga dina iki umure luwih saka 80 taun lan profesor akademi sing dihormati lan dihormati. "Yen aku ngerti apa sing dakkandhakake limang taun kepungkur, aku bakal dirawat ing rumah sakit." jarene. Minangka ahli keamanan aktif, dheweke ora bisa nanggung prekara kasebut. Dheweke nambah: "Dina iki aku ora kudu kelangan apa-apa. Aku nampa judhul lan penghargaan sing dihormati; Aku dihormati ing universitas asing, sing uga tren ngalami masalah iki. "

Eshed nyedhiyakake informasi luwih lengkap ing bukune sing paling anyar Semesta Ngluwihi Horizon. Antarane liyane, kasebut ing kene kepiye para alien nyegah kiamat nuklir sing disebabake dening kabodhoan manungsa kaping pirang-pirang.

Sanajan ana sing bisa takon kredibilitas crita amarga ora ana bukti independen, perlu dielingake kedadeyan sawetara taun kepungkur sing ana ing akronim kasebut. AATIP lan pambocoran resmi kasunyatan manawa ET lagi aktif diamati dening militer AS ...


Livestream

Dina iki wiwit jam 19:00 ing siaran langsung kanthi terjemahan saka Valery Uvarov

 

Artikel sing padha

Tulis komentar