Undhang-undhang COVID-19 ngluncurake hitungan mundur 180 dina kanggo ndeteksi UFO

16944x 02. 01. 2021 2 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Ing dina Minggu, tanggal 27.12.2020 Desember 19, Presiden Amerika Serikat sing nyekel Donald Trump nandatangani undang-undang babagan istirahat pajak sing ana gandhengane karo COVID-2,3 kanthi jumlah $ 50 triliun (kira-kira CZK XNUMX triliun). RUU kasebut uga kalebu cathetan cilik, yaiku mrentah Pentagon lan agensi mata-mata liyane kanggo ngeculake kabeh sing dikepengini babagan alien sajrone 180 dina.

document

Kabeh dokumen duwe 5593 kaca, utamane babagan pembiayaan lan pangowahan anggaran. Ing bagean babagan layanan rahasia, kayane komentar dening panitia intelijen cathetan ditempelake.

Komite Intelijen Senat dipimpin dening senator Marco Rubio. Dheweke nyatakake ing cathetan kasebut: "Direktur layanan intelijen nasional, kanthi konsultasi karo Menteri Pertahanan lan kepala lembaga intelijen liyane" ngirim laporan Komite Intelijen Senat ing fenomena udara sing ora dingerteni paling ora 180 dina wiwit tanggal Undhang-undhang kasebut dileksanakake. "

Cathetan kasebut kanthi tegas negesake manawa laporan kasebut kudu diandharake: "fénoména udara sing diamati (ETV / UAP / UFO) sing durung diidentifikasi minangka gawéan manungsa ” lan uga kalebu: "Analisis data rinci babagan fenomena sing ora dingerteni diklumpukake:

  1. saka data lan lapisan geologi;
  2. saka komunikasi antarane layanan intelijen;
  3. saka informasi saka rapporteur;
  4. saka pangukuran sinyal lan ngawasi "

Laporan kasebut uga kudu ngemot: "Analisis rinci data FBI sing dipikolehi nalika diselidiki nglanggar fenomena udara sing ora dingerteni (UAP) ing wilayah udara sing dilindhungi Amerika Serikat" lan penilaian manawa kegiatan Phenomena Udara sing Ora Dikenal (UAP) iki bisa ditindakake kanggo siji utawa luwih entitas sing ora dingerteni. "

Jam lan menit dietung

Mantan pejabat Legislatif lan karyawan Pentagon negesake majalah kasebut ing dina Selasa, 29.12.2020 Desember XNUMX debriefsing paket ukum ing ndhuwur tenan wiwit ngetung jam nganti informasi ET / UFO dicethakaké.

Kasunyatan kasebut uga dikonfirmasi dening juru bicara Menteri Pertahanan Sue Gough kanggo majalah kasebut The Post: "Ya, kita ngerti laporan panitia kasebut Senat kanggo Pilihan Layanan Intelijen babagan Undhang-undhang sing ngidini Intelijen kanggo taun fiskal 2021 nuntut Direktur Layanan Intelijen Nasional (DNI), kanthi konsultasi karo Menteri Pertahanan (MoD), ngirim laporan babagan fenomena udara sing ora dingerteni (ETV / UAP / UFO) sajrone 180 dina wiwit dileksanakake. "

Juru bicara Senator Marco Rubio, sing wis suwe negesake transparansi informasi sing luwih gedhe babagan ET / UFO, ditolak nalika artikel kasebut ditutup The Post komentar luwih lanjut babagan kasus kasebut.

Wiwit Desember 2017, nalika kaping pisanan mainstream ana hubungane karo AATIP wiwit serius ngatasi masalah anané alien ing Bumi, tekanan supaya mbebasake kabeh informasi utama, sing ora mung layanan rahasia AS sing nggawe rahasia saka publik luwih saka 70 taun, saya suwe saya mundhak. Pendapat saka struktur lawas sing masarakat durung siyap nindakake prekara kasebut saya suwe saya tuwa lan mula wis ora bisa digunakake.

Salah sawijining langkah sebagean kanggo sawetara wulan pungkasan yaiku panyiapan klompok kerja UAPTF Wong Amerika Menteri Pertahanan. Klompok kasebut kudu ngatasi analisis kasus UAP, yaiku kanggo mriksa kanthi resmi kahanan pilot ing kontak karo ETV.

Pentagon wis nyiyapake klompok kerja kanggo ngawasi UAP / ETV / UFO

Panitia njaluk laporan

Christopher Mellon, mantan Wakil Sekretaris Pertahanan kanggo Intelijen lan anggota saiki TTSA, pro Deborah Jarene ngono "Undhang-undhang anyar babagan otorisasi layanan intelijen kalebu cathetan sing ditulis ing basa gaul Komite Intelijen Senat. Panitia njaluk laporan babagan fenomena UAP saka kabeh sumber warta. Pesen bakal nekudu tundhuk rahasia. Pratelan iki minangka bagean saka pernyataan gabungan babagan tagihan sing dikirim. "

"Asile, saiki wajar diarani manawa panjaluk iki kanggo laporan ora rahasia babagan fenomena UAP entuk dhukungan saka kalorone partai ing kalorone kamar kasebut ing Kongres." ujare Mellon, sing uga ana mantan Direktur Intelijen Senat.

Mellon: "Yen layanan intelijen pancen memenuhi persyaratan iki, negara kasebut pungkasane bakal duwe dhasar objektif kanggo menilai fenomena kasebut lan pengaruhe ing keamanan nasional. Kahanan kasebut mesthi kedadeyan sing ditunggu-tunggu lan luar biasa. "

Mellon nambahake: "Muga-muga pamrentahan anyar sing ana gandhengane karo Presiden Joe Biden mbesuk bakal nindakake hak lan tanggung jawab pengawasan kanthi konsisten. Utamane, publik lan akeh anggota militer AS wis dadi birokrasi Keamanan nasional ora digatekake suwe banget. "

Nick Pope, sing makarya kanthi nyata File X ing Inggris Menteri Pertahanan, ngandika menyang The Post: "Aku mesthi nampa langkah iki! Iki nuduhake manawa kedadeyane iki dianggep serius dening komunitas intelijen. "

Sepira bisa dikandhakake?

Nick Paus: "Kelompok kerja Pentagon ing UAP wis nyiyapake laporan kanggo Direktur Keamanan Nasionalsing banjur kudu dikirimi Komite Intelijen Senat. Mesthine, isih ana pitakonan babagan udara babagan apa sing bakal dikandhakake ing laporan kasebut lan pinten-pinten sing bisa disedhiyakake kanggo masarakat. Nanging, iku langkah ing arah sing bener. "

Sueneé: "Sampeyan kudu sadhar yen Komisi Senat mbutuhake laporan sing kasedhiya ing publik, teks kasebut bisa uga nuduhake dokumen liyane sing bakal saka arsip layanan rahasia lan mulane bisa uga kena rahasia rahasia. Sampeyan uga kudu waspada tenan karo gaweyan klompok rahasia kompleks militer-industri rapat cedhak gambar palsu ancaman keamanan nasional. "

Minangka panglima pimpinan militer AS, Trump ngilangi pitakon babagan UFO / UAP lan kemungkinan urip luar angkasa: "Aku dudu wong sing precaya, nanging sampeyan ngerti, aku mikir ana prekara sing bisa ditindakake." ngandika ing wawancara taun kepungkur pro Fox News.

Kita bakal ndeleng ing 180 dina (6 wulan) kabeh topik bakal pindhah. Dadu dibuwang…

Tips saka eshop Sueneé Universe

Michael Hesseman: Patemon alien

Yen wong asing ngunjungi Bumi, kenapa padha teka lan apa sing kudu kita sinaoni? "Ufology" ora bakal dadi ilmu, amarga nalika ngerti sapa sing ngontrol pesawat ruang angkasa, dheweke bakal mandheg dadi "obyek mabur sing ora dingerteni."

Michael Hesseman: Patemon alien

Jorge Cham, Daniel Whiteson: Apa sing Babagan

Napa jagad raya duwe kacepetan maksimum sing diidini? Apa prekara sing peteng lan kenapa ora nggatekake kita? Sampeyan bakal nemokake jawaban kanggo pitakonan iki lan akeh liyane ing buku iki.

Jorge Cham, Daniel Whiteson: Apa sing Babagan

Artikel sing padha

Tulis komentar