UFO Escape of the Century (Bagian 3)

28. 10. 2021
Konferensi Internasional Ke-4 Sueneé Universe

Saiki teka bagean menarik. Nanggepi bantahan Wilson, dheweke narik "Dhaptar Bigot," pungkasan dianyari ing 1993, patang taun sadurunge. Wilson ora menehi Davis jeneng sembarang, nanging ngandika meh kabeh karyawan perusahaan. Dheweke ora ngerti jeneng militer, ora ana politisi, ora ana ing Gedung Putih, ora ana ing Kongres, malah ora ana staf Kongres. Dheweke ora ngerti sapa wae ing administrasi senior Clinton utawa Bush. Mung sawetara jeneng pejabat Pentagon sing jenenge dheweke ngerti.

Program reverse engineering

Banjur padha teka menyang rincian liyane. Pimpinan program kasebut ngandhani Wilson yen iki dudu program senjata, program intelijen, utawa program operasi khusus utawa logistik. Nalika dheweke takon apa iku, ana swara banter saka manager program. Nanging loro direktur keamanan lan pengacara in-house ngandika iku oke kanggo marang wong.

Dheweke ngandhani Wilson yen "dheweke minangka program rekayasa terbalik" saka "hardware teknologi" sing dipikolehi ing jaman kepungkur. Apa dheweke kasengsem, hmmm, ing reverse engineering Soviet utawa teknologi Cina? Padha ngandika ora, iku ora. Dheweke duwe prau utuh sing dikira bisa mabur. Iku menarik. a) utuh lan b) durung ngerti carane mabur karo dheweke amarga padha "pracaya" yen bisa mabur.

Wong-wong Wilson kanthi cetha ngandhani yen dheweke "ora ngerti saka ngendi obyek kasebut," sanajan dheweke duwe ide. Dituduhake, "iku teknologi sing ora asale saka Bumi iki - ora digawe dening manungsa - ora digawe dening tangan manungsa." Dheweke uga nuduhake manawa proyek kasebut wis "taun lan taun" kanthi kemajuan "sangat alon" lan "sethithik utawa ora sukses". Ana "kurang kerjasama sing lara" karo jagad njaba lan sawetara individu sing wis kabukten - mung antarane 400 lan 800.

Wilson takon sawetara pitakonan tartamtu babagan sajarah UFO, kayata Roswell, MJ-12, lan liya-liyane, nanging ora nampa jawaban. Dadi dheweke kandha yen dheweke bakal sambat babagan iki ing tingkat sing luwih dhuwur, lan dheweke ngandhani apa sing dikarepake. Pranyata padha ora ketompo.

Rapat wis rampung ing wektu iki

Wilson ngeluh menyang Papan Pengawasan Program Akses Khusus (SAPOC), ing ngendi dheweke dikandhakake nuwun sewu nanging ing sisih supplier, mula dheweke ora beruntung. Dhèwèké didhawuhi enggal-enggal mungkasi lan nglalèkaké. Dheweke nesu maneh. Banjur padha ngancam kariré. Yen ora manut, dheweke ora bakal munggah pangkat dadi direktur DIA, dheweke bakal pensiun dini lan bisa uga bakal kelangan bintang siji utawa loro.

Ing Januari 1998, Wilson ngomong karo Jacques Gansler (sing tilar donya ing Desember 2018), sing bubar diangkat dadi pimpinan divisi akuisisi lan teknologi. Wilson marang Davis sing wong wis informed Gansler, kang ketoke kaget wong. Davis takon apa sing diomongake? Jawaban Wilson mesthi menarik ing kene. "UFO iku nyata, sing diarani penculikan alien dudu." Gansler banjur ngandhani supaya mandheg. Dheweke ora pengin ngrembug maneh.

Sing Sejatine kabeh komentar, kajaba Davis takon Wilson yen dheweke bakal ketemu karo Hall Puthoff utawa Dr. Kit Green, lan Wilson ketoke dituduhake sing mbokmenawa ora. Iki minangka informasi dhasar babagan isi cathetan kasebut, sing saiki kasedhiya kanggo sapa wae sing pengin maca, lan aku yakin manawa akeh wong bakal nganalisa.

Kebocoran informasi

Iki minangka bocor informasi sing penting banget. Iku banget nyaranake apa akeh peneliti wis ngandika kanggo dangu. Sing ana program rahasia banget ing struktur labyrinthine saka sistem Departemen Pertahanan AS, didhelikake saka sembarang ndjogo migunani sing mriksa paling siji UFO asing. Wigati dimangerteni manawa cathetan kasebut ora nyebutake temuan badan extraterrestrial. Ketoke ora ana sing ngandhani Wilson babagan iki. Mesthine, informasi babagan badan extraterrestrial teka saka sumber sing cukup akeh, lan sawetara sing wis tekan aku ing pirang-pirang taun. Nanging sing ana ing kene yaiku katrangan babagan program sing penting banget kanggo sinau teknologi extraterrestrial.

Sing nggumunake, ing skenario iki, kemajuan ing pangerten teknologi wis alon banget. Iki mesthi bakal takon sawetara pratelan gedhe babagan kemajuan program sing dibiayai saka anggaran ireng. Contone, crita kaya Kendaraan Reproduksi Alien, ora kanggo sebutno sawetara pratelan sing luwih luar biasa sing ditindakake wong ing pirang-pirang taun. Iku ora cilik sing sawetara claims liyane iki mulane invalidated dening dokumen Wilson. Ditto ngaku yen UFO iku nyata, nanging ora diculik dening alien. Kabeh sing kita ngerti yaiku Wilson dicritakake marang wong sing dilaporake. Sing ora dingerteni yaiku kepiye bener utawa akurat. Apa Wilson dikandhani yen ora ana penculikan amarga dianggep luwih sensitif? Iku mung spekulasi, nanging babagan ngelingi kabeh kemungkinan kasebut.

Apa pungkasane kita duwe statement sing kuwat banget saka sekelompok wong cilik - Eric Davis, Hal Puthoff, Kit Green, Edgar Mitchell lan ora mangu-mangu sawetara liyane sing kanthi tenang nyoba ngerteni okehe babagan sifat rahasia UFO lan rahasia. Laksamana Wilson bener-bener nemoni urat emas. Ora ana gunane kanggo nolak kasunyatan saka patemon Davis lan Wilson, lan ora ana gunane kanggo nganggep apa-apa kajaba Wilson pancen bener marang Davis. Cathetan ngomong dhewe.

Iku bakal menarik kanggo ndeleng carane iku kabeh dadi metu

Ana komunitas peneliti UFO lan sing ngawasi komunitas iki, sing relatif cilik. Aku bisa njamin yen komunitas iki bakal nyoba nggabungake dokumen iki menyang gambar sing luwih akeh wiwit saiki. Pitakonan nyata yaiku kepiye carane iki bakal mengaruhi masarakat umum.

Saiki kita pindhah menyang arah sing ditemtokake kanthi jelas menyang sawetara wujud deteksi UFO. Aku nyebataken wahyu kontrol amarga ana ing kontrol ketat kanggo kuwalikan tartamtu njupuk Panggonan babagan kedadean iki. Siji bab sing mesthi ditinggalake saka narasi iki yaiku sifat rahasia. Deteksi sing dikontrol ngungkapake baptisan UFO dadi perkara sing misterius, sing bisa uga gaib, bisa uga ora. Iku fiksi - fiksi nyaman sing bisa migunani kanggo nggawe kesadaran utama dadi kasunyatan - nanging isih fiksi.

Nanging pangandikan iki nyebar kabeh. Ing kene kita bisa ndeleng rahasia nyata nalika mlayu. Ora ana pengawasan. Para pejabat militèr lan pamaréntahan sing murka, terus terang, duwe hak ngganggu. Tegese anane jagad rahasia sing nyata. Aku wis ngomong pirang-pirang taun yen kita pengin masyarakat sing sehat, kita kudu ngatasi. Kita kudu nyadari manawa ana bedo banget antarane bebener resmi lan apa sing bener. Kita kudu mandheg ngapusi awake dhewe lan aja nganti ngapusi apa-apa.

Ora ana alesan nyata kenapa rahasia ana ing jagad iki. Aku ora ngerti akeh wong sing bakal dadi naif. Nanging rahasia, utamane rahasia informasi jangka panjang sing nduweni daya transformasi gedhe - rahasia kasebut minangka kanker kesejahteraan sosial kita. Iku meksa pasukan sing diadegaké kanggo ngapusi maneh lan maneh, meksa kita sinau kanggo ora ngandel marang pertimbangan kita dhewe, indra kita dhewe nalika kita ndeleng utawa sinau soko, utawa ngundakake kita ora percaya panyiapan dhewe amarga kita ngerti iku ngapusi kanggo kita. Panggonan sing kaya mengkono iku ora becik kanggo manggon. Tumindak kasebut ora sehat kanggo masyarakat lan kudu dipungkasi.

Goroh bisa nguwasani masyarakat nganti suwe, nanging pungkasane dicethakaké. Saben goroh nduweni umur sing winates. Ing pungkasan, bebener tansah menang. Duwe akses menyang bebener ora njamin yen kita bakal ngrampungake kabeh masalah kita. Ora tau gampang. Nanging ora duwe akses menyang bebener njamin yen kita ora bakal bisa ngatasi, amarga kita ora bakal duwe akses menyang informasi sing dibutuhake kanggo ngatasi. Aku ngerti yen wong sing kena uwal iki ora seneng yen ana ing njaba. Nanging aku mung pengin ngelingake yen keturunan kita bakal entuk bathi. Iki kudu metu.

Semesta Eshop Sueneé

Sylvia Harke: Wong sing sensitif

Apa sampeyan sok ngrasa yen sampeyan saka bintang liyane? Mung titah kanggo donya iki? Dadi mungkin sampeyan uga kalebu klompok individu hipersensitif lan buku iki bisa mbukak mata sampeyan. Diperkaya karo akeh wawancara sing nggumunake lan kasus praktis Buku iki, dadi bantuan sing penting kanggo urip hipersensitif, bisa nuduhake perspektif sing anyar babagan carane ngatur urip sampeyan.

Sylvia Harke: Wong sing sensitif

UFO uwal saka abad

Bagean liyane saka seri kasebut