UFO Escape of the Century (Bagian 2)

27. 10. 2021
Konferensi Internasional Ke-4 Sueneé Universe

Davis nuduhake Wilson layang saka Miller tanggal 25 April 2002 - layang iki bagéan saka informasi bocor. Cetha saka layang iki, Davis lan Hal Puthoff nindakake riset dhewe babagan UFO sing kacilakan, nyoba nemokake kabeh aktor ing pamaréntahan sing ana hubungane.

Pranyatan

Salah sawijining pratelan sing menarik banget ing surat Miller yaiku dheweke bakal bisa menehi Davis lan Puthoff "jeneng lan panggonan pungkasan saka pejabat senior sing aku yakin duwe kawruh langsung babagan pemerintah AS lan kendaraan reproduksi asing (ARV) ing Area. -51 lan panggonan sing gegandhengan.

Miller nyedhiyakake informasi luwih lengkap ing kene, kalebu "jeneng lan panggonan saiki pejabat senior pensiunan (kanthi pangkat gendera) sing aku percaya langsung melu interaksi pemerintah karo kedadeyan UFO ing pesisir wétan Amerika Serikat lan dipercaya duwe pimpinan mantan, pangkat militer sing dhuwur lan kontrol pasukan militer utama langsung ngerti babagan keterlibatan pamrentah AS ing perkara iki. Dheweke uga ujar manawa dheweke duwe dhaptar kontraktor sipil sing bisa uga melu "teknologi, kacilakan, pendaratan lan kedadeyan alien sing gegandhengan."

Sawise maca, Wilson ngguyu lan kandha yen "dheweke ora ngandhani kabeh," apa tegese. Banjur Wilson ngandika, "Miller uga bisa guess sing (sing vendor) duwe hardware asing." Dheweke nambahake, "Miller bisa menehi saran apik ing kang perusahaan pertahanan fokus ing - iku kabeh kang ngerti." liyane. Wilson uga nesu amarga Miller, kanca Angkatan Laut, ngiyanati rahasia obrolan kasebut kanthi menehi Greer lan sapa wae. Nyatane, Miller kayane ora ngandhani akeh wong liya. Davis nambahake ing cathetane yen Miller mung ngandhani Edgar Mitchell, sing ngandhani Davis babagan iki ing taun 1999. Bisa uga Miller ngandhani wartawan Leslie Kean. Paling ora kuwi sing dipercaya Wilson nalika wawancara karo Davis ing taun 2002.

Katrangan kedadeyan

Wilson cetha gemeter ing obrolan karo Davis lan ngandika mung risking ngomong karo wong. Lan pancen, rong puluh taun sabanjure, kabeh obrolan wis metu saiki. Davis banjur takon Wilson njlèntrèhaké apa kedaden antarane April lan Juni 1997. Wilson ngandika yen bab minggu sawise ketemu Miller, "dheweke nelpon, nuthuk sawetara lawang, diajak wong. "Ngandika iku njupuk break. 45 dina.

Cara Wilson nyelidiki iki kudu disebutake. Dheweke ujar manawa dheweke nampa proposal saka General Ward kanggo nggoleki file grup rekaman ing kantor OUSDAT. Yaiku Kantor Wakil Menteri Pertahanan kanggo Akuisisi lan Teknologi. Sawise pirang-pirang panelusuran, aku percaya yen iki yaiku Jenderal Angkatan Udara H. Marshal Ward, sing nyatane ora suwe dadi Direktur Program Khusus ing Kantor Wakil Sekretaris Pertahanan kanggo Akuisisi lan Teknologi ing Pentagon.

Mayor Jenderal H. Marshal Ward

Sing luwih menarik yaiku nalika Wilson nemoni William Perry, sing mentas ninggalake jabatan Sekretaris Pertahanan AS. Perry minangka tokoh sing penting banget lan duwe pengaruh lan isih urip ing umur 91 taun. Perry minangka wong sing duwe kapinteran lan kemampuan sing luar biasa sing ngerti kabeh wong sing bener lan mesthi ngerti dheweke.

cathetan OUSDAT

Apik banget, Wilson ngandhani Davis yen dheweke wis ketemu Perry ing Mei 1997, lan "dheweke ngomong babagan iki kanthi tentrem." Lan Perry nyaranake padha karo General Ward. Dadi pindhah liwat cathetan OUSDAT. Sepisan maneh, iki minangka cathetan Departemen Pertahanan babagan "akuisisi lan teknologi." Sing cocog.

Wilson banjur ngandika padha "marang wong" (lan aku ora yakin sing "dheweke" ing kasus iki, nanging katon kaya Ward lan Perry) "babagan klompok cathetan babagan proyek khusus sing ora kagolong biasanipun. SAP - subkelompok khusus program sing dibatalake sing ora diakoni - ora kalebu divisi SAP biasa, kaya sing diatur dening Perry dhewe ing 94 - dipisahake saka liyane, nanging dikubur / ditutupi dening SAP biasa.

Iki minangka statement sing penting banget. SAP, utawa Program Akses Khusus, minangka program "anggaran ireng" asli sing kondhang amarga meh ora ana ing Kongres. Wis suwe dingerteni manawa ing lingkungan iki, akeh program kasebut ora bisa dikontrol ora mung Kongres, nanging uga angkatan bersenjata, sing didominasi dening kontraktor swasta, kadhangkala uga liwat pejabat Kementerian Pertahanan dhewe. Wilson ngandhani Davis ing kene yen dheweke ngerti yen program telusuran kacilakan UFO iki ketoke dikubur ing program akses khusus liyane. Ora kalebu sistem manajemen standar program kasebut, nanging disisihake.

Wilson banjur nyebutake sawetara jeneng liyane ing hubungan iki: Paul Kaminski, Jenderal Michael Kostenik lan Judith Daley, sing dadi Asisten Wakil Sekretaris Pertahanan kanggo Pembangunan Lanjut, OUSDAT. Saka ing kono, dheweke pancen entuk klompok rekaman sing ora biasa iki. Informasi budget, kang sinau, ketoke dhuwur banget, nanging ngandika iku mung bisa dadi kasalahan ing cara budget kacarita.

Pacelathon

Davis: ing departemen SAP sampeyan nemokake iku?

Wangsulane Wilson yaiku "Rahasia inti - ora pengin ngomong."

Davis: jeneng kode?

Wilson: rahasia inti.

Davis: Sapa sing dadi kontraktor proyek utawa instansi pemerintah sing ngatur program kasebut?

Wilson: Supplier anjog teknologi aerospace.

Davis: Who?

Wilson: rahasia inti.

Davis njaluk bantuan.

Wilson: Nuwun sewu, mboten.

Banjur crita culminates. Wilson ujar manawa "telpon telu karo manajer program - salah sijine (panggilan konferensi) karo direktur (keamanan) lan pengacara (perusahaan). Wong-wong iki ora seneng karo telpon Wilson. Dheweke ujar manawa kabeh wong nganggep dheweke kanthi "nada jengkel" lan bingung kenapa dheweke nggoleki dheweke lan apa sing dikarepake. Wilson ngandika padha "upset" lan "kaget."

Wilson ngandhani yen dheweke wis maca rekaman program ing rekaman program khusus OUSDAT "lan pengin ngerti babagan program kacilakan UFO, peran apa sing dimainake, apa sing ana ing pembuangan, lan liya-liyane." wis krungu babagan MJ-12 utawa kode organisasi sing ana hubungane karo kapal UFO sing kacilakan / ditemokake.

Iki mung kasunyatan sing narik ati. Sampeyan duwe Wakil Kepala Staf Korps Kepala Staf sing nyoba ngandhani babagan program telusuran kacilakan UFO kanthi ngubungi kontraktor pribadi sing katon tanggung jawab. Elinga ngobrol karo manajer program, direktur keamanan lan pengacara perusahaan.

Wilson ngandhani telu kasebut yen dheweke njaluk informasi resmi babagan program kasebut, lan dheweke nindakake miturut wewenange minangka Wakil Direktur DIA lan Kepala Staf J-2. Miturut dheweke, iki minangka salah sawijining kesalahan sing kudu dibenerake. Wangsulane menarik: dheweke kudu ngrembug lan bali maneh. Dheweke bakal ngatur rapat pribadi lan ngrampungake masalah kasebut kanthi cara iki.

Miturut Wilson, patemon kasebut ditindakake kira-kira sepuluh dina sabanjure, ing pertengahan Juni 1997. Dheweke "miber ana" menyang ruang konferensi ing "ruang paling ngisor sing aman." Ing kana dheweke ketemu wong telu. Dheweke dadi direktur program, pengacara perusahaan lan direktur keamanan, sing dheweke nyathet yen dheweke wis pensiun saka NSA lan minangka pakar kontra intelijen.

Audit Pentagon

Sawetara taun sadurunge, kabeh program meh dicethakaké sajrone audit Pentagon. Tugase yaiku kanggo mesthekake yen program kasebut tetep rahasia. Sajrone acara sadurunge iki, dheweke kepeksa ngandhani penyidik ​​​​pemerintah babagan program kasebut. Sawise episode iki, padha piye wae nggawe persetujuan resmi karo Pentagon kanggo nyegah ing mangsa.

Iki tegese kontrol sing ketat banget marang kabeh personel pemerintah Amerika sing bisa melu program kasebut. Status utawa pangkat umum ora dadi masalah. Entri menyang program kasebut mung bisa dipikolehi adhedhasar kriteria sing ora ditemtokake sing ditemtokake dening Komite Pengawas.

Minangka Wilson ngandika, "iku kudu duwe utawa ora ana."

Dheweke nesu. Klompok iki dilakokno tanpa pengawasan sing tepat saka lembaga pemerintah AS sing sah. Kajaba iku, dheweke ngerti yen tujuan rapat kasebut kanggo nolak akses. Kredensial lan wewenang pamarentah wis bener lan bener, nanging dheweke ora ana ing "daftar bigot". Iki minangka istilah ing jagad informasi rahasia sing nuduhake wong sing duwe priksa manawa dheweke "perlu duwe informasi". Laksamana dikandhani ora perlu. Iki nyebabake reaksi nesu. Wilson ketoke duwe wewenang hukum sing tepat kanggo nuntut apa sing dikarepake. Nanging ora dadi masalah.

Semesta Eshop Sueneé

Erdogan Ercivan: Arkeologi Falsified

Kunjungan dening jutaan wong saben taun musium Saindenging jagad Dheweke seneng banget karo patung, lukisan, pameran arkeologi. Nanging apa dheweke ngerti manawa akeh penemuan sejarah sing miturut omongane uwong kasebut kasunyatane sukses? Panulis buku laris ing donya bakal nuntun sampeyan Arkeologi sing palsu.

Erdogan Ercivan: Arkeologi Falsified

UFO uwal saka abad

Bagean liyane saka seri kasebut