UFO Escape of the Century (Bagian 1)

26. 10. 2021
Konferensi Internasional Ke-4 Sueneé Universe

Wis metu. Bocor paling pinunjul saka dokumen-related UFO ing akèh taun metu ana, lan wong-wong sing miwiti kanggo pirembagan bab iku. Sawetara malah nyebataken bocor paling signifikan saka dokumen UFO tau. Cetha yen iki minangka perkara sing penting banget. Debat umum babagan dokumen kasebut mung diwiwiti, lan aku ora mangu-mangu yen bakal terus ing taun iki lan sabanjure. Utawa nganti ana sing luwih apik tenan ngatasi.

Dokumen Laksamana Wilson

Aku ngomong babagan dokumen Laksamana Wilson. Iki prihatin Thomas Ray Wilson, wong kanthi karir dawa lan misuwur ing Angkatan Laut AS. Wilson dadi Direktur Badan Intelijen Pertahanan (DIA) wiwit taun 1999 nganti 2002, sadurunge dadi Wakil Kepala Staf Intelijen. Posisi iki dikenal minangka J-2 lan dicekel Wilson wiwit taun 1997 nganti 1999.

Laksamana Wilson

Kasunyatan dhasar babagan apa sing bakal dakkandhakake marang sampeyan wis dingerteni sawetara peneliti, kalebu aku, nganti pirang-pirang taun. Akeh kita wis bola-bali ngrembug urutan acara iki, nanging nganti saiki kita durung duwe dokumen kanggo mbuktekaken. Aku wis ngomong babagan topik iki wiwit 2007, nalika aku sinau babagan iki. Lan liyane kaya Steven Greer (Sampeyan wis duwe buku ing omah Alienditulis dening Steven Greer lan diterjemahake dening Sueneé?) lan almarhum astronot Apollo Edgar Mitchell, nggawe akeh pernyataan langsung lan ora langsung babagan fakta kasebut. Padha bubar kasebut dening peneliti Grant Cameron lan mengko dening pengacara Michael Hall. Sawise kabeh, Guiliano Marinkovic bubar nyusun kronologi sing apik kanggo kabeh pernyataan ing kene. Aku ora ngerti yen lengkap, nanging bisa uga. Iku mesthi banget pepek.

Dadi apa kita ngomong babagan?

Iki minangka cathetan Dr. Eric Davis tanggal 16 Oktober 2002. Sapa Eric Davis? Dheweke minangka ilmuwan lan mesthi bisa diarani minangka ilmuwan sing menarik banget. Sajrone taun XNUMX-an, dheweke dadi anggota Institut Nasional kanggo Ilmu Penemuan, sing, mesthi, diduweni dening miliarder Robert Bigelow. NIDS minangka organisasi sing penting banget nalika iku lan nggawa kakuwatan ilmiah menyang akeh bidang riset sing menarik, ora mung ana hubungane karo UFO. Contone, misteri segitiga ireng. Paling misuwur mbokmenawa Skinwalker Ranch ing Utah, ing sinau kang Davis iki akeh banget melu.

Eric Davis

Davis uga kanca cedhak Dr Hal Puthoff, sing duwe Earthtech. Dr. Mesthine, Puthoff duwe karir sing ekstensif ing ilmu pengetahuan lan jagad intelijen. Bebarengan karo Russell Targ, dheweke ngembangake protokol kanggo program penginderaan jauh clandestine Amerika ing taun 70-an lan 80-an.

Dheweke ahli ing Zero Point Energy lan sing diarani teknik metrik ruang-wektu. Coba pikirake sedhela. Dheweke uga kerja bareng karo Bigelow kaping pirang-pirang. Kajaba iku, mesthine minangka bagean integral saka To the Stars Academy (TTSA). Aku wis dikenal Hall of Puthoff kanggo akèh taun, lan aku terus mbaleni sing iku wong sing tansah quietly nyoba kanggo miyak bebener bab UFOs.

Ing mratelakake panemume dhewe, lan aku mesthi ora piyambak ing iki, Davis lan Puthoff saiki melu ing salah siji saka riset ilmiah paling penting related kanggo UFO. Iku karya ing artefak misuwur saka miturut omongane uwong UFO, kang ngandhut apa disebut-metamaterial lan wis luar biasa sifat. Nanging aku wis ngomong babagan iki ing papan liya, supaya luwih akeh babagan topik iki ing wektu sabanjure.

Ilmuwan kanthi pendekatan sing padhet

Sing penting yaiku Eric Davis ora mung ilmuwan, nanging ilmuwan kanthi pangerten sing jero lan pendekatan ilmiah sing padhet kanggo wilayah tartamtu saka fenomena marginal. Lan thanks kanggo sambungan karo wong kaya Bigelow lan Puthoff, kang ketoke wis akses kanggo wong pengaruh, kayata Admiral Thomas Wilson, paling saka wektu kanggo wektu.

Cathetan iki (total 15 kaca ing pungkasan artikel iki) ditulis dening Davis sawise ketemu Wilson ing Oktober 2002. Iki ana hubungane karo seri acara sing kedadeyan ing musim semi 1997, nalika Wilson njabat minangka Wakil Direktur Intelijen. kanggo para Kepala Staf..

Apa sing kedadeyan sajrone rapat iki minangka diskusi sing penting banget. Iku ora kurang saka ngonfirmasi anané program paling rahasia kanggo sinau teknologi extraterrestrial. Yaiku alien. Kapal lan teknologie.

Minangka kabeh wong ngerti, ana macem-macem klaim ing babagan iki sajrone pirang-pirang taun. Kaya akeh peneliti liyane, aku wis ngrembug babagan iki kaping pirang-pirang. Dokumen sing bocor iki, sanajan dudu dokumen bocor pertama sing nawakake klaim kasebut, sing paling yakin. Lan ora kaya macem-macem dokumen MJ12 lan Majestic, contone, keasliane ora dibantah. Padha nyata.

Kita kudu njlentrehake apa iki. Iku ora statement rahasia saka presiden utawa malah Wilson piyambak sing bakal konfirmasi kasunyatan program iki. Nanging, iki minangka seri cathetan sing bisa dipercaya saka ilmuwan sing arep ngirimake mung menyang klompok kanca sing cedhak banget. Dadi, dheweke duwe kredibilitas sing luar biasa. Kajaba iku, iku cetha saka akeh rincian lan jeneng tartamtu ing iku kabeh banget nyata.

Ora bakal bisa mbantah bocor iki minangka penipuan utawa fabrikasi. Skeptis bisa mbantah manawa wong-wong iki entuk informasi sing ala. Nanging kaya sing sampeyan ngerteni, iki uga dudu argumen sing bisa dipercaya.

document

Limalas kaca lengkap kasedhiya ing link iki. Aku bakal nyoba ngenalake sampeyan babagan sing paling penting, sanajan sampeyan mesthi pengin maca 15 kaca kanthi ati-ati dhewe. Kaya sing wis dicritakake, cathetan iki tanggal 16 Oktober 2002. Isine jeneng-jeneng sing durung dakngerteni, sing liyane mesthi ngerteni kabeh. Nanging, akeh sing bisa digoleki lan diidentifikasi.

Wong loro mau ketemu jam sepuluh esuk, lan Wilson ketoke telat sepuluh menit lan teka karo loro perwira Angkatan Laut sing nganggo seragam. Wilson dhewe nganggo sandhangan sipil. Loro-lorone lungguh ing mburi bangunan proyek khusus EG&G ing kursi mburi mobil Wilson suwene sejam. Apike, divisi "proyek khusus" EG&G ngoperasikake Terminal Janet ing Bandara McCarran ing Las Vegas, sing dikenal minangka maskapai kanggo ngangkut karyawan lan kontraktor menyang lokasi pemerintah sing adoh ing Nevada lan California - lokasi kayata Area 51.

Davis wiwit takon Wilson babagan rapat sing penting banget ing April 1997. Ing wektu iku, mung sawetara wong sing ngerti babagan dheweke. Nanging, peneliti UFO Dr. Steven Greer, astronot Apollo 14 Dr. Edgar Mitchell lan komandan Angkatan Laut AS, Letnan Willard Miller, sing ketemu karo Wilson lan loro liyane, Admiral Michael Crawford lan Jenderal Patrick Hughes. Miturut pangeling-eling Edgar Mitchell, tanggal kasebut yaiku 9 April 1997. Banjur ing cathetan kasebut, Wilson nyatakake tanggal sing padha.

Pangandikane Davis ora nyatakake kanthi jelas babagan apa rapat iki. Nanging akeh sing dingerteni saka kesaksian Greer lan Mitchell, yaiku kanggo narik kawigaten babagan eksistensi ireng lan, umpamane, organisasi pribadi sing ora jujur ​​​​nyinaoni teknologi lan badan extraterrestrial, sing sejatine kudu ana ing kontrol resmi AS. Utawa, ngomong, soko sing cukup cedhak.

Dina sawise Roswell

Philip J. Corso: Dina Sawise Roswell

Mengko, ana siji bab sing katon ing cathetan: dheweke nampilake tesis saka buku sing anyar ing wektu kasebut: Dina sawise Roswell dening Philip J. Corsa. Buku kasebut nyatakake yen paling ora sawetara teknologi sing dipikolehi ing kacilakan Roswell 1947 wis ditransfer menyang industri swasta. Ternyata minangka asil saka petualangan Wilson rong sasi, sing bakal dakcritakake ing ngisor iki, dheweke wiwit percaya karo dhasar tesis Cors.

Komentar Davis ngliwati bagean rapat kasebut tanpa akeh perhatian, nanging fokus marang apa sing dirembug sawise rapat resmi. Iku obrolan rong jam antarane Letnan Miller lan Wilson ing "UFO, MJ-12, Roswell, UFO tabrakan / badan asing, etc.". Iku cukup menarik, lan kita lagi miwiti.

Wilson ujar manawa dheweke "ngerti babagan intelijen mil / intelijen AS babagan pertemuan cedhak karo UFO - lan babagan pertemuan manca. Dheweke ndeleng cathetan kasebut. Elinga yen taun kasebut yaiku 1997, yaiku sepuluh taun sadurunge diwiwiti program AATIP. Dadi sampeyan mbokmenawa kepingin weruh apa cathetan sing diomongake Wilson.

Banjur teka bom gedhe pisanan saka document iki, lan kita mung ing mburi kaca pisanan. Ing pangandikane Davis, Wilson ngonfirmasi yen ing wulan Juni 1997 dheweke bisa ngonfirmasi manawa "organisasi utawa asosiasi kaya ngono," sing ana gandhengane karo "MJ-12 / UFO - UFO sing nabrak, pancen ana." Ing wektu iku, ing pungkasan Juni 1997, Wilson telpon Miller lan ketoke marang wong ya, iku bener. Klompok kuwi, Kabbalah, dealing with UFO tabrakan ana.

Konferensi Semesta Sueneé

Yen sampeyan seneng karo tema UFO, kita pengin ngundang sampeyan menyang konferensi Sueneé Universe, sing lagi ditindakake. 20.11.2021 ing Praha. Ngerteni luwih akeh ING kene.

UFO uwal saka abad

Bagean liyane saka seri kasebut