Jiwa sekutu mesthi ketemu

27. 07. 2021
Konferensi Internasional Ke-4 Sueneé Universe

Yen kita ngerti kabeh roh kulawarga sing teka ing Bumi, kita ora bakal rumangsa mandheg ing jagad fisik utawa spiritual iki. Lan ngapa? Amarga sesambungan ati lan jiwa karo wong sing dikasihi iki bakal dadi pesen tetep yen kita kalebu bagean saka klompok utawa kulawarga mental sing luwih gedhe. Iki minangka kanca rohani sing wis urip ing kene karo kita lan dheweke asring nuduhake akeh dalan urip liyane, biyen uga mbesuk.

Jodho lan kahanan

Seringkali kasunyatan kasebut ditekan realita fisik kaya sing wis dingerteni. Ditekan lan ditutup ing mburine kesan kesan intuisi sing bisa ngomong ing kene lan ing kene lan ngerti yen ora kabeh kayane. Sawetara koneksi bisa ditutup sajrone siklus urip, lan liya-liyane mung sedhela. Kadhangkala, kahanan ora menehi kesempatan kanggo koneksi iki, sanajan kita pengin nemokake.

Saben jiwa teka ing kene kanggo nunggu pengalaman penting sing bakal dialami. Dheweke asring ngenteni kanthi ati ing ati kanggo pertemuan iki, kadhang kala uga kanthi kasepen lan ora sabar, nalika tekane. Nanging wektu sing pas kudu mesthi teka, pertemuan kasebut bakal teka ing wektu nalika kalorone wis siyap lan ngerti anane dhewe-dhewe.

Kekarepan kanggo mbukak mata lan ati kita kanggo nyingkirake watesan sing kita deleng babagan sesambungan mbukak lawang kanggo pangerten sing luwih jero. Kanthi mripat lan ati sing mbukak, kita bisa ndeleng babagan njaba urip sesambetan saben dinane. Kadhangkala, kita bisa ngrasakake sesambungan sing luwih jero karo sadulur utawa sadulur mental. Iki minangka momen sing larang regane. Nalika katon, dheweke bisa mbukak lawang kanggo kemungkinan anyar lan nuntun kita ing dalan kanggo ketemu karo wong sing kita tresnani utawa, kanthi mbagi dalan.

Resonansi ing level energi

Nalika rong jiwa sing ngerti saka urip biyen ketemu, ana wayahe resonansi ing level energi. Sambungan iki minangka jinis impuls utawa energi sing kedher. Ati mesthi ngerti yen ana kedadeyan sing kuwat. Nanging, rapat kaya ngono ora kanthi otomatis tegese kita kudu menehi reaksi kanthi cara tartamtu. Nasib kabeh rapat lan hubungan kudu diatur miturut ukum dhewe. Loro-lorone ana hubungane karo level mental lan level urip saben dinane. Nanging, ngerti manawa kita wis ketemu wong sing asale saka "papan sing padha" minangka pengalaman sing jero banget - sing asring diduweni wong nanging ora ngerti saka ngendi asale perasaan iki.

Nyawiji kasebut kanthi cara alami kaya napas dhewe. Takdir kita selawase dadi angel, sanajan awake dhewe mung fisik lan rumangsa kasepen. Kita gegandhengan karo wong-wong kasebut ing level energi. Lan rapat kaya ngono iku pancen njalari bungah, amarga iki nggambarake kerumitan alam semesta kanthi kerumitan, sing bisa diandharake kanthi rinci babagan papan lan wektu patemon rong jiwa utawa klompok jiwa sing grapyak kanggo sing paling apik.

Ora preduli ing endi kita urip utawa apa sing beda karo lingkungane. Jiwa iki sing bakal dadi kanca, paling ora sawetara, mesthi ana karo kita. Kadhangkala pamisahan fisik iki, kanthi kabeh watesan lan watesan, dadi katalis. Iki bisa nggawa kita menyang arah sing anyar lan luwih adoh ing dalan supaya bisa nemokake mandhiri.

Mbesuk

Masa depan hubungan adhedhasar pangerten spiritual minangka salah sawijining cara supaya luwih ngerti sapa sejatine kita. Contone, bocah bisa uga yakin manawa dheweke duwe hubungan sing beda karo wong tuwa sadurunge. Contone, kakang-mbakyu. Biyen, informasi iki bisa uga mbingungake. Saiki kita lagi miwiti lelungan nalika kesadharan kaya iki luwih nguwuhi.

Ayo dadi seneng ing wektu iki, nalika kesadharan kolektif babagan jagad anyar iki diwangunake. Dheweke pengin kabeh makhluk ngakoni pasuryan sejatine lan mbukak kasunyatan anyar iki, ing endi kita kabeh saling gegayutan lan ora ana siji-sijine.

Tip saka eshop Universe Sueneé

Pijet Tantri Govinda Kalashatra

Pijet Tantric ditondoi kanthi sentuhan sensual lan olahraga sing ati-ati. Nggunakake teknik sing gampang, sampeyan bakal nemu karukunan anyar lan nyelehake sihir nalika sedhot kanthi erotis.

Saliyane chakra, stimulasi zona energi liyane sing nambah semangat lan nyepetake rasa seneng. Panggunaan Ayurveda nyedhiyakake swasana eksklusif lan papan kanggo pengabdian lan lelembut. Nggunakake pengetahuan lawas babagan kawicaksanan ing Timur Jauh, gunakake kekuwatan energi seksual sing bisa diowahi kanggo tuwuh spiritual.

- Teknik pijet sing gampang digambarake kanthi langkah demi langkah kanthi foto estetis sing penting banget
- Saka katrangan rinci babagan pijet tantric nganti pirang-pirang tips babagan cara nggunakake energi kanggo energi awak.
- Kanggo kabeh wong sing pengin ngrusak pasangane lan nikmati sesambetan katresnan sing luwih jero lan luwih marem.

Pijet Tantri Govinda Kalashatra

Artikel sing padha