Pentagon wis nyiyapake klompok kerja kanggo ngawasi UAP / ETV / UFO

1679x 03. 01. 2021 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Tanggal 04.08.2020 Agustus XNUMX, Wakil Sekretaris Pertahanan David L. Norquist nyetujoni pendirian Pasukan Tugas Phenomena Aerial Phenomena (UAPTF) sing ora dingerteni. UAPTF bakal dipimpin dening Departemen Angkatan Laut kanthi arahan Undersecretary of Defense for Intelligence and Security.

Departemen Pertahanan nggawe UAPTF kanggo nambah pangerten lan pangerten babagan alam lan asal-usul Fenomena Udara sing Ora Dikenal (UAP). Misi klompok kerja yaiku ndeteksi, nganalisa lan katalog kasus UAP sing bisa uga nyebabake ancaman keamanan nasional AS.

Menteri Pertahanan

Kaya sing diandharake sadurunge Menteri Pertahanan (DoD), keamanan personel lan keamanan operasi iku penting banget. Departemen Pertahanan lan unit militer nindakake serangan karo pesawat sing ora sah menyang wilayah latihan utawa ruang udara sing ditunjuk kanthi serius lan mriksa saben laporan. Iki kalebu mriksa kasus sing wiwitane dilaporake minangka UAP nalika pengamat ora bisa langsung ngenali apa sing ditonton.

Sueneé: Pratelan ing ndhuwur menehi kesan palsu yen konsep UAP minangka perkara sing umum. Nanging, elinga yen UAP minangka akronim sing digunakake ing departemen pamrentah kanggo nuduhake obyek mabur extraterrestrial (ETV). Mula, UAP, umume, menehi hasil utamane karo ETV. Fenomena liyane ora ana misteri: pesawat asing, fenomena atmosfer, lan liya-liyane. Uga ora ana sangsi manawa ana macem-macem klompok kerja rahasia sing wis suwe ngatasi fenomena kasebut. Contone bisa diwartakake marang wartawan AATIP. UAPTF mula iku sing pertama ngerti babagan resmi kanthi resmi.

Tip saka eshop Universe Sueneé

Rosa de Sar, Jaroslav Basa: Piramida, Raksasa, lan Peradaban Lanjutan ing Negara Kita

Bukit, gunung nanging uga lembah durung mesthi dibentuk malang kisut utawa kanthi mindhah piring lithospheric. Panulis publikasi kasebut mbuktekake manawa ana ing wilayah kita kutha piramidakang matur nuwun bencana alam numpes ing jaman kuna lan lali pirang-pirang abad. Reruntuhan iki banjur mbentuk, kayata, permukaan malang ing sacedhake Znojmo Ceko. Apa sing gawe kutha kasebut - raksasa pinter, ditemokake ing kuburan kutha? Ana ing wilayah kita ing jaman dinosaurus peradaban maju?

Piramida, raksasa lan peradaban maju ing negara kita

Artikel sing padha

Tulis komentar