Pengumuman ET / UFO wis diwiwiti: Konferensi Universe Sueneé kaping 4 (20.11.2021 November XNUMX, Prague)

27. 09. 2021
Konferensi Internasional Ke-4 Sueneé Universe

Pitakon ngarsane UFO/ UAP / ET / alien ing donya manungsa, iku dadi masalah kapentingan umum kanggo media lan institusi pamaréntah - ora mung ing Amerika Serikat. Wong ora perlu kuwatir maneh yen dipoyoki amarga ndeleng fenomena sing ora dingerteni. Kita duwe apa sing dianggep ancaman kanggo keamanan nasional utawa pracaya sing ana sing apik.

Wahyu wis diwiwiti

Wis taun kaping 4 konferensi internasional tujuane kanggo mimpin diskusi terbuka babagan topik kasebut PENEMUAN WIS WIS MULAI. Isih akeh pitakonan sing tetep mbukak babagan UFO / UAP / ET:

  • Asing

    Foto saka alien nyata?

    Sapa kita?

  • Kepiye carane kita tekan kene?
  • Sapa kowe alien?
  • Saka ngendi asale lan kepiye carane?
  • Apa dheweke isih ana ing kene?
  • Apa rencanane?
  • Kepiye pengaruhe jaman kepungkur lan kepiye pengaruhe saiki?
  • Kepiye kabeh rapat karo dheweke bakal mengaruhi masyarakat kita?

tamu kitaNick Paus (Inggris / AS, online), Robert Fleicher (DE, online), Robert Bernatowicz (PL, pribadi), Valery Uvarov (RU, online), Michael Tellinger (JAR, online), Antonin Baudyš (CZ, pribadi), Vaclav QAD Urban (CZ, pribadi), Petr Vachler (CZ, pribadi), Jarek Dolezel (CZ, pribadi) a SueneĂŠ (CZ, kanthi pribadi) bakal nampilake asil karyane nganti saiki lan pengalaman sing dipikolehi ing bidang eksopolitik, sejarah lan spiritualitas.

Konferensi kasebut bakal ditindakake 20.11.2021 od 08: 00 do 22: 00 ing papan Perusahaan Seni Vachler, Atelier A, Chlumova 7, Prague 3. Sampeyan bisa tuku tiket ing situs web konferensi:

Tuku tiket menyang bale utawa kanggo siaran online

Pergeseran paradigma babagan UFO

Taun 2017 nggawa owah-owahan amarga pambuka proyek kasebut AATIP nanging uga dosis tartamtu saka kontrovèrsi. Wahyu sing diwiwiti ing kene nduweni sentuhan militan. Apa kita kudu kuwatir yen ketemu wong asing, utawa bisa yakin manawa dheweke bakal teka kanthi tentrem?

Sawetara pimpinan aliran wahyu anyar, tuladhane Luis Elizondo (mantan kepala proyek AATIP, anggota saka TTSA), Harry Reid (Senator), Tom DeLong (Frontman TTSA), Jeremy Corbell (tukang film), Linda M. Howe (wartawan), Jim Semiwan (mantan kepala operasi rahasia CIA lan anggota TTSA), Leslie Kean (wartawan), Christopher Mellon (mantan Wakil Sekretaris Pertahanan, mantan anggota TTSA) ujar manawa isih dadi misteri gedhe. Ing mratelakake panemume, iku ora cetha apa iku UAP miwiti. Sawetara nambahake yen dheweke bisa pose ancaman kanggo keamanan nasional Amérika.

Lesli Kean: Apa wae sing bisa mlebu wilayah militer sing dilindhungi tanpa ijin kudu dianggep minangka ancaman potensial.

Pak Dr. Steven Greer

Ing tangan liyane Dwight D. Eisenhower (mantan presiden), Werner von Braun (Desainer roket), Edgar Mitchell (astronot), Carol Rosin (Fairchild Industries), Pak Dr. Steven Greer (pengarang buku ALIENS), Paola Harris (wartawan), Michael E. Salla (eksopolitik), Daniel Sheehan (pengacara), Leonid G. Ivashov (Jenderal Rusia) lan akeh liyane - nuduhake yen alien wis suwe ana ing kene lan fenomena kasebut wis diselidiki dening dinas rahasia wiwit paling ora taun 40-an.

Paula Harris: Sanajan kita wis agresif kaping pirang-pirang sajrone abad kepungkur, dheweke ora nate nyerang kita.

PENEMUAN WIS WIS MULAI lan terserah kita milih dalan sing endi... Tiket kanggo bale lan kanggo siaran online sing didol.

 

tamu konferensi

Projects UFO Rahasia Top: Declassified
Projects UFO Rahasia Top: Declassified

Produser lan direktur Petr Vachler bebarengan karo penulis skenario Jan Stehlík bubar rampung miniseri enem bagean ing: Projects UFO Rahasia Top: Declassified, ing ngendi dheweke fokus ing bukti anyar sing bubar muncul lan dilebokake ing konteks jaman kepungkur. uga tamu kita ing konferensi, takon pitakonan: Endi sing bener? Endi bukti nyata? Dheweke ngurusi topik pamrentah donya UFO/UAP/ET kanggo sawetara dekade?

Seri dokumenter iki bakal diwenehi langsung ing konferensi kasebut Petr Vachler bebarengan karo dokumenter misterius sing bakal teka Rahasia lan makna urip, kang mbukak tampilan beda ing donya, urip kita, loro ing trifles lan ing ketoke gedhe.

Ing konferensi kasebut, kita uga bakal menehi buku sing durung rampung Valery Uvarova: PYRAMIDS - WARISAN PARA DEWAkang lagi didandani.

Nick Paus minangka wartawan Inggris, komentator media lepas lan mantan PNS. Dheweke minangka tokoh sing misuwur ing donya ing bidang eksopolitik lan mesthi salah siji saka sawetara wong sing bisa ngaku wis kerja sama tenan. arsip rahasia saka X-Files (ing kasus) kanggo Kamentrian Pertahanan Inggris.

Michael Tellinger minangka panulis lan peneliti budaya Sumeria sing antusias lan pengaruh Anunnaki babagan pangembangan masyarakat kita ing jaman kepungkur. Dheweke dadi penggagas proyek UBUNTU - One Small Town.

Robert Fleischer a Robert Bernatowicz minangka wartawan profesional sing wis kerja ing bidang misteri lan eksopolitik luwih saka 20 taun. Dheweke bakal ngomong babagan pengalaman lan informasi sing ditampa saka para penggemar ing negarane.

Vaclav QAD Urban dheweke wis dadi peneliti penting ing bidang misteri, ufologi lan eksopolitik luwih saka 50 taun. Dheweke minangka salah sawijining wali baptis saka buku edisi Ceko ALIENS lan bakal ngabdi Konteks informasi saka papan.

Antonin Baudyš wis dadi ahli nujum konseling wiwit 1996 lan dikenal minangka glosarium urip umum. Dheweke uga sok-sok ngurusi eksopolitik lan interkoneksi fragmen mozaik saben dinane.

Jarek Dolezel Dheweke minangka salah sawijining sing bisa ngomong luwih akademis nalika sinau arkeologi. Kontribusi dheweke bakal narik kawigaten yen kontak karo makhluk kosmik wis kedadeyan ing jaman kepungkur lan isih ana ing kahanan kesadaran sing wis owah.

SueneĂŠ yaiku pangareping redaksi Semesta Sueneé lan penulis terjemahan buku ALIENS. Dheweke minangka panyengkuyung gedhe saka patemon tentrem wong ing alam semesta lan peradaban. Bakal nampilake crita anyar saka lingkungan Ceko lan Slovak lan bebarengan karo Monika Ta Urou Zítková bakal dadi panuntun lan moderator konferensi.

Selebriti liyane uga bakal dadi tamu kehormatan: Viliam Poltikovič, Igor Chaun, Miroslav Karlik (SK), lan liya-liyane.

Program pungkasan dheweke isih nyiapake, nanging kita wis bisa ngomong yen dheweke bakal kebak kapribaden lan topik sing wani.

Tiket kanggo tuku ing situs web konferensi.

 

WARTA: Penyelenggara wis jelas ngerti kahanan sosial lan politik sing kompleks. Sampeyan wis bisa dina iki tuku karcis carane balai (Perusahaan Seni Vachler, Atelier A, Chlumova 7, Prague 3) lan siaran mbayar online. Kanggo alasan nyegah, kapasitas bale dirancang kanggo mung 100 kursi. Saben uwong, tanpa bedane, bakal duwe kesempatan kanggo melu ing siaran online lan takon apa wae liwat obrolan. Kita pengin njamin para peserta yen konferensi bakal ditindakake ing kabeh kahanan.

 

Artikel sing padha