Pesen buku ALIENS

15528x 23. 03. 2019 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Para kanca lan para penggemar Sueneé Universe,

Kanthi remen ngumumake manawa kita wis sukses ngrampungake terjemahan lan panyuntingan buku sawise luwih saka setaun kerja intensif Ora diakoni, ditulis dening Dr. Steven M. Greer. Buku kasebut bakal diterbitake ing Republik Ceko lan Slowakia kanthi judhul ALIENS lan bakal kasedhiya sadurunge saka 27.03.2019 Maret 12 (Rebo) ing e-shop. Ing dina sing padha, kita uga bakal mbaptis sawise jam 00 ing Perpustakaan Kota ing Prague 1, ing kene nggawa sampeyan kula sakanca ngundang sampeyan! Sampeyan bisa pesen pesen saiki.

Rega eceran wis disetel 399 CZK / 16 €Regane ora kalebu biaya transportasi, sing gumantung karo mode transportasi sing dipilih.

Kita bakal seneng ngirimake buku kasebut menyang ngendi wae ing Eropa utawa sampeyan bisa njupuk kanthi langsung nalika dibaptis tanggal 27.03.2019 Maret 12 saka jam 00 nganti 16:00 jam Perpustakaan Kota ing Prague, Mariánské anyar 1, Prague 1.

Artikel sing padha

Tulis komentar