Numerologi lan maknane

8021x 04. 12. 2020 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Numerologi, utawa keajaiban angka, minangka salah sawijining ilmu gaib paling tuwa kajaba astrologi. Iki digunakake luwih saka patang ewu taun kepungkur. Ngliwati pangembangan lan saben negara duwe teori numerologi dhewe, sing stabil karo pembangunan kasebut.

Rahasia numerologi nuduhake nasibe manungsa. Wahyu kasebut narik kawigatene masarakat wiwit jaman biyen. Tanggal lair ngemot informasi babagan karakter lan dalan urip sing wis dipilih. Bapak nomer numerologi dianggep dadi matématikawan lan filsuf Pythagoras, sing urip ing Yunani kidul ing abad kaping enem SM. Urip kita ditindakake sajrone siklus sangang taun, saben siklus ing sangisore nomer banjur saben taun kanthi angka sing beda - saka sangang nganti siji. Iki istimewa kanggo saben wong, miturut tanggal lahir.

Nomerologi

Numerologi menehi saben masalah tanggal lair babagan nilai individu, kualitas emosional lan energi dhewe. Iki ngidini kita ngerti kepribadian kita lan njawab pitakonan "Sapa kita?". Nyedhiyakake informasi babagan kekuwatan lan kekurangan kita lan cara ngatur lan nggunakake paling apik. Mbandhingake nomer ing tanggal lair wong liya bakal mbantu kita nemokake apa sing nyawiji lan apa sing nggawe kita beda. Nomerologi mbantu wong nemokake awake dhewe, mlebu lan njupuk urip kanthi tangane dhewe. Iku mung gumantung karo awake dhewe, kepiye cara ngetutake lan cara nggunakake.

Nomer URIP

Nomer sing nyekel sipat karakter lan nuduhake cara urip sing bener yaiku urip utawa nomer nasib. Kita entuk jumlah total tanggal lair lan nyuda nomer 1 - 9, dene angka 11 lan 22 ora dikurangi.

Tuladha:
Tanggal lair: 15 Agustus 8
Nomer urip yaiku: 1 + 5 + 8 + 1 + 9 + 6 + 9 = 39 = 3 + 9 = 12 = 1 + 2 = 3

Apa sing bakal sampeyan lakoni babagan nomer urip, lan sampeyan bakal nemokake ing ngisor iki:

Nomer URIP 1

Wong sing nomer urip iki cenderung dadi pemimpin. Dheweke aktif lan kreatif. Dominan lan berkat katrampilan manajemen dheweke bakal entuk pangenalan lan bisa uga status sosial. Nanging, luwih akeh wektu sing kudu diwenehake kanggo wong liya. Ati-ati marang kaunggulan lan wangkal. Wong liya bisa uga salah tafsir lan nuli mundur. Iki uga ditrapake kanggo urip kulawarga. Kesenangan lan salah paham nyebabake konflik lan kesepian sing ora perlu.

Biasa vnomer 1 properti: individualitas, kamardikan, wirausaha, kepinginan, kegiatan, pamrih, energi, ide, kamardikan, pelopor, inisiator, pimpinan, wani

Nomer URIP 2

Wong iki apikan. Dheweke unggul ing intuisi sing apik banget, sing bisa digunakake nalika makarya. Becik ngrungokake wong liya, sabar lan sinau seni diplomasi. Dheweke butuh pengabdian saka pasangane. Hubungan, kekancan lan kemitraan penting. Dheweke bisa ngrukunake rakyat sing regejegan kanthi becik. Dheweke sukses nggarap wong liya. Ngatasi stres banget. Dheweke butuh katenangan lan tentrem ing sakiwa tengene, yen ora bakal dadi bingung lan gugup.

Ciri khas nomer 2: kabutuhan emosi utama, ngenteni, omah, kulawarga, nuduhake, dhukungan, kompromi, oposisi, reaksi, keamanan, resepsi, taktik, diplomasi Entri / Diedit.

Nomer URIP 3

Wong iki kreatif, asli lan imajinasi sing apik. Dheweke sengit karo bosen. Dheweke seneng kerja bareng wong liya. Dheweke unggul ing pesona pribadi. Kritik kanggo wong liya, mula kudu sinau diplomasi. Asring kedadeyan yen bisa luwih apik tinimbang pengaruh stres. Dheweke cerdas lan imajinatif nalika ngrampungake masalah. Dheweke nggawe kontak sing gampang lan bisa mlaku kanthi apik ing perusahaan. Ati-ati supaya cepet-cepet, sawetara keputusan bisa uga dianggep sepele.

Ciri khas nomer 3: ide, konstruktivitas, kesuburan, ekspresi kreatif, hiburan, manifestasi, keputusan, nderek, individualitas, perencanaan, proyek, minat Entri / Diedit.

Nomer URIP 4

Dheweke entuk sukses ing karya amarga ketekunan lan kerja sistematis. Konsistensi lan ketertiban penting. Wong iki praktis lan konservatif. Dheweke ora nate ngalami perubahan, sanajan dheweke ora seneng urip monoton. Dheweke biasane awake sehat lan mulane luwih seneng kegiyatan ing ngendi dheweke olahraga kekuwatan lan ketangkasan fisik. Dheweke sregep kerja. Dheweke butuh jaminan kasetyane pasangane.

Ciri khas nomer 4: kerja, tugas, latar mburi, stereotype, latihan, kepraktisan, rooting, stabilitas, jangkar, ikatan, basis, pangerten rinci

Nomer URIP 5

Wong iki butuh gerakan, ganti lan seneng lelungan. Dheweke golek kebebasan lan petualangan. Kasedhiya mbukak babagan ide lan ide anyar. Dheweke ambisi, nanging sensitif banget lan ngindhari rutinitas lan bosen. Dheweke kesengsem karo wong sing bisa menehi pendapat. Sampeyan kudu njaga keseimbangan ing bidang emosi, profesional lan finansial. Dheweke ora seneng karo aturan lan larangan lan ora bisa dipeksa nindakake apa-apa. Yen dheweke yakin apa sing bener, dheweke bisa gelut karo wong liya. Dheweke asring bisa mandheg ing paprangan.

Ciri khas nomer 5: nggawe ruang, kebebasan, perubahan, pembebasan saka borgol, nambah jangkar, nemokake cara, ekspansi kemungkinan, lelungan, ora biasa, petualangan, watesan wates, keluwesan

Nomer URIP 6

Asring banget sadurunge dipilih lan kudu njupuk keputusan sing apik yen ana kesempatan sing bakal teka. Kemitraan, kulawarga, omah dadi dhasar sukses. Dheweke seneng nulungi wong liya. Dheweke butuh pasangan sing bakal ngatasi idhehe. Dheweke kepengin nyelarasake hubungan kasebut. Nanging, kekarepan nggawe konsesi kudu ditemokake. Pay manungsa waé kanggo kesehatan. Iki negesake babagan materi sing penting. Penting banget kanggo njlentrehake apa sing apik lan apa sing ala, lan ngerti yen tujuane alangan yaiku kanggo nguatake lan nyoba kekarepan sampeyan. Pangenalan lan katresnan iku penting, mula tuwuh rasa percaya dhiri.

Ciri khas nomer 6: kabutuhan tresna lan tresna, kanggo nggambarake wong liya, nanggepi, kesejahteraan, harmoni, harmoni, kagum, daya tarik, seneng, kemitraan.

Nomer URIP 7

Wong iki luwih seneng kerja mental. Dheweke butuh kekancan sajrone urip. Perkawinan bisa dadi angel amarga kepengin mandhiri. Pangowahan sing ora samesthine ditindakake sajrone urip. Aja nindakake apa-apa kanthi meksa. Kanggo sukses, sampeyan kudu ngerteni wong liya kanthi apik lan tuwuh rasa percaya dhiri. Persahabatan lan sesambetan duwe peran utama. Mujudake tujuan materi pancen angel, sanajan dhuwit entuk cara sing ora dikarepake. Bisa uga ana karep kanggo urip spiritual utawa lelungan sing apik. Pedesaan, gunung utawa segara bisa digunakake kanggo dheweke. Wong iki bisa uga duwe bakat marasake awakmu.

Ciri khas nomer 7: kritik dhiri, dhawuhe, nolak, ngatasi alangan, kenceng, alangan antarane privasi lan lingkungan, nggoleki makna, introspeksi

Nomer URIP 8

Wong iki ambisius. Dheweke kepengin banget kekuwatan lan dhuwit. Perjalanan sing mbebayani bakal sukses. Masalahe kadang kurang wani, ketahanan lan keseimbangan mental. Dheweke duwe katrampilan manajemen lan organisasi sing apik. Dheweke ulet, terus-terusan, nanging konservatif. Penting, supaya wong iki ngerti keseimbangane urip. Sampeyan kudu ngerti sebab lan akibate. Sampeyan kudu njaga imbangan menehi lan njupuk, properti material ora bakal bisa tentrem utawa marem yen ora kanggo kepentingan wong liya. Dheweke duwe watak kuat lan kepengin ngatasi alangan.

Ciri khas nomer 8: prestasi gol impen, sukses, realisasi, rampung, solusi, pemenuhan, pengayaan emosi utawa materi, perdagangan, organisasi, kemakmuran, ambisi, kelimpahan.

Nomer URIP 9

Wong iki golek cita cita. Dheweke bakal lelungan kanggo entuk pengalaman lan ketemu wong penting. Dheweke duwe kekuwatan batin sing gedhe kanggo ngatasi kabeh jebakan. Kadhangkala dheweke ora ngerti jerone kawicaksanane. Ora mbutuhake keamanan materi. Katresnan, tulus lan kekancan penting banget. Kudu menehi awake dhewe kanggo kepentingan wong liya. Ing wektu diwasa, bisa uga ana sukses sing ora dikarepake lan kesempatan kanggo nggawe rencana gedhe. Dheweke duwe kesempatan kanggo komunikasi karo masarakat umum ing kene lan luar negeri. Ati-ati saka cenderung ilusi, emosi tegang, reaksi moody lan reaksi sing berlebihan.

Ciri khas nomer 9: istirahat, kelemahan fisik, pemurnian, nyerah, rekapitulasi, akhir siklus lan persiyapan sing anyar, nyawiji, ngresiki, matur nuwun, ngapura

Nomer URIP 11

Wong sing urip nomer 11 cenderung cerdas lan ambisius. Bisa nggayuh sukses, nanging uga gagal. Dheweke wasis lan wani ngawujudake impene kanthi kabeh biaya. Bisa nggunakake inspirasi saka lingkungan. Nanging, sabar lan keseimbangan dibutuhake ing kene. Sampeyan kudu sinau kanggo ngevaluasi emosi lan kejutan kanthi bener.

Ciri khas nomer 11: ora sabar, atose lan ora bisa dirampungake. Watch metu kanggo kahanan stres lan boros.

Nomer URIP 22

Wong iki digawe kanggo kegiyatan bebarengan. Kanthi pikiran sing realistis, dheweke bisa nggawe karir sing sukses. Urip pribadi biasane ana ing nomer loro. Kemampuan kanggo prédhiksi mbesuk ing konteks sing luwih jembar bisa nyiptakake kepentingan umum. Yen inspirasi, luwih becik ngrungokake swara batin sampeyan.

Ciri khas nomer 22: kurang konsentrasi, kesed, imajinasi gedhe, empati, ngoper. Awas kakehan mental.

Yen sampeyan pengin menehi orientasi luwih apik ing numerologi, kita bakal ngrungokake buku saka e-shop Sueneé Universe

Penny McLean: Numerologi lan Takdir

Ngetung nasibe! Iki nggambarake sistem sederhana sing bisa dingerteni dening kabeh wong, sing bisa ngerti ora mung struktur sing ana lan sing bisa dideleng, nanging uga oyot lan pola nasib pribadi.

Penny McLean: Numerologi lan poros

Banzhaf Hajo: Simbolisme Nomer lan Nomerologi

Kanggo ngerti urip, piwulang rahasia diarani numerologi. Panulis ing buku kasebut nggabungake kabeh informasi sing kasedhiya karo pralambang angka od Kitab Suci, liwat Tarot, astrologi kanggo psikologi modern.

Banzhaf Hajo: Simbolisme Nomer lan Nomerologi

 

 

Artikel sing padha

Tulis komentar