Alien - sapa dheweke? Lan sapa kita iki?

615394x 05. 11. 2020 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Jarene padha manggon ing antarane kita utawa kita dikunjungi wong asing sing sapa pamrentah nyusup karo pengunjung asing. Nanging sapa dheweke? Lan sapa sejatine kita? Tampilan ilmiah klasik ngandhani manawa kita, minangka peradaban, teka saka siji spesies lan duwe asal usul sing padha. Kita mbayangake yen kita berkembang saka kera lan, kaya kabeh peradaban, duwe masa lalu sing padha lan nggawa DNA sing padha. Nanging iku ora gampang.

Kita kabeh alien

Alam semesta beda banget lan dinamis. Kaya wong sing pindhah menyang negara liya, uga planet lan kabeh peradaban. Wilayah tartamtu bakal kena perang lan wektu sing ora kepenak, masarakat bakal wiwit golek kahanan urip sing luwih apik lan migrasi. Perkara sing padha kedadeyan ing skala planet. Wong-wong ing planet tartamtu bakal dikalahake dening perang lan ngrusak kabeh kahanan sing nyawane. Mesthine, kabeh jiwa kasebut, makhluk sing wis suwe saya ngrembaka ing kene pirang-pirang ewu taun, ora mung mandheg ing kana wae. Sampeyan kudu diatur supaya bisa terus pengalaman, planet iki bakal ora bisa dipanggoni maneh, mula peradaban kudu pindhah menyang papan liya lan terus berkembang. Dadi, peradaban individu beda-beda.

Mula bisa diarani manawa saiki kita kabeh kalebu alien, amarga planet Bumi duwe kahanan sing apik banget kanggo pangembangan urip lan mula ora ana sing istiméwa.. Ora ana wong sing nggawa DNA saka populasi pribumi sing sejatine sifate asli, yaiku wong-wong sing ngalami evolusi saka bentuk urip sing luwih murah lan ora duwe omah liya kajaba Bumi, lan pirang-pirang taun kita kabeh dadi campuran kabeh peradaban sing wis bermigrasi ing kene utawa teka amarga ana sebab liyane.

Dadi sapa ta?

Dadi, gumantung karo sapa sing kita ngomong nalika ujar yen dikunjungi wong asing.

Semono uga dinamis kaya alam semesta, iki uga kebak urip. Gerakane tetep lan kabeh terus berkembang. Kaya dene pangembangane asale saka jinis urip sing luwih endhek, mula kita bakal pindhah menyang bentuk urip sing luwih dhuwur. Dadi, yen kita krungu manawa ana alien teka ing prau canggih sing nyedhaki kecepetan cahya, ngakoni manawa balapan kasebut kudu dadi balapan sing luwih maju mula mesthi wae. Umume peradaban sing bisa lelungan antar lintang mesthine luwih maju kanthi teknologi, nanging iki wis menehi dorongan manawa kudu luwih maju ing babagan kekarepan.

Nanging aja nganti kita mbatesi ide manawa kegiatan ekstraterrestrial ing saindenging planet iki ora sugih. Ana macem-macem balapan ing macem-macem level pembangunan. Nanging, ora dijamin yen kita ndeleng apa sing diarani UFO utawa nemoni kasus penculikan manungsa, para alien dadi konco kegiatan kasebut. Kasunyatane, umume sing katon minangka militer kita, sing nindakake program transnasional sing ora dingerteni masarakat. Nanging ora ngilangi kasunyatan manawa dheweke ora dibantu karo teknologi iki kanthi balapan liyane sing luwih maju, mula, iku dhewe minangka "bukti" bab liyane.

Program transnasional

Lan program transnasional rahasia kasebut sing dadi link apik kanggo balapan luar angkasa liyane saiki. Tuwuh kanthi cara sing luar biasa wiwit taun 50-an, saiki nggawa atusan ewu pekerja aktif. Para ilmuwan, insinyur, dokter, tentara lan liya-liyane, nyambut gawe kanthi rahasia lan asring percaya yen dheweke kerja bareng kanggo kesejahteraan manungsa sing luwih gedhe.

Kanthi pangkalan ing Bulan, Mars, macem-macem kawah, lan badan liyane ing tata surya, lan pungkasane, dhasar ing ngisor Bumi, para wong iki wiwit sadar yen teknologi sing digunakake saben dina bisa ngatasi kabeh masalah kemanusiaan. ing Bumi, aja mbukak publikasi lan mbantu umat manungsa. Mula, ana individu wiwit katon sing, sanajan ana bebaya nglanggar kerahasiaan iki, menehi kesaksian babagan kegiatan aktif ing program kasebut. Lan ing kene kita entuk informasi manawa kadang ing rembulan katon kaya Times Square ing New York. Kerjasama karo balapan luar angkasa umum wis umum ing level program tartamtu, lan manawa akeh sing padha karo manungsa lan liyane beda banget.

Kesimpulan

Nanging, informasi lan ilmu sing wis diwiwiti ing atusan taun kepungkur, lan kudu njupuk kabeh uyah kanthi uyah. Ora ana sing cepet-cepet cepet lan menehi hasil utamane karo apa sing resonate karo kita internal lan pancen bisa dingerteni.

Tip saka eshop Universe Sueneé

Erich von Däniken: Pemburu Ilmu sing Ilang

Pesawat luar angkasa, Sumeria, teknologi firaun - kabeh iki bakal nuntun sampeyan misuwur ing saindenging jagad Erich von Däniken.

Sing maca bakal sinau babagan nemokake ruang bawah tanah sing misterius ing Giza, uga teks cuneiform paling tuwa saka wong Sumeria sing nyathet eksistensi pesawat ruang angkasa. Dheweke bakal kenal karo teknologi firaun sing paling canggih, dheweke bakal ngerti motivasi para seniman prasejarah sing nggawe monster watu, dheweke bakal diwenehi petunjuk lan kontak kamanungsan karo peradaban extraterrestrial lan babagan manipulasi genetik kuno. Apa kita pancen ahli warise budaya sing wis punah?

Erich von Däniken: Pemburu Ilmu sing Ilang

Artikel sing padha

6 komentar kanggo "Alien - sapa dheweke? Lan sapa kita iki?"

  • MATA MATA wrote:

    Aku mikir Semesta kaya laboratorium. Gedhe banget lan warna-warni. Jarak sing gedhe antara "mangkuk Pteri" penting kanggo nggawe dinamis pangembangan sing biasane non-kasar. Amarga sadurunge ana sing bisa nggawe ilmu sing dibutuhake kanggo penerbangan antarbintang, luwih dhisik kudu liwat lelungan sing dawa lan aja nganti ngrusak awake dhewe. Yen ana maksud utawa kebeneran kaya ngono, kabeh kudu nyoba golek wangsulan dhewe-dhewe.
    Dadi, yen ana wong liya sing ngunjungi kita, mesthine bakal dadi ilmuwan lan dudu tentara. Ora mokal yen ora precaya manawa tangga teparo ora sinau utawa ngunjungi. Kasunyatan manawa kita biasane ora bisa ndeteksi keberadaane kanthi nyata minangka demonstrasi pangembangan teknologi sing ora cukup. Aku mikir manawa ora ana apa-apa, kajaba nyoba maju sabisa-bisa ing babagan ilmu lan teknologi.

Tulis komentar