Dina Lunar 2: Cornucopia

1627x 12. 02. 2021 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Dina iki jam 07:51 dina lunar kapindho diwiwiti, dilambangake dening Tanduk Kelimpahan. Dina nggambarake ilmu kanggo mujudake maksud lan tujuan.

Kita nglumpukake informasi, mikir babagan sing kudu ditindakake. Menyang urip sampeyan kita narik kabeh sing penting kanggo mujudake impen sampeyan. Kita njaluk sumber kawicaksanan, kita golek inspirasi, kita nyedhot kekuwatan alam lan unsur-unsur, kita ngrungokake ... lan dheweke menehi rahasia marang dheweke ... Ing dina iki kita duwe kesempatan kanggo ngerti apa sing migunani kanggo kita lan apa sing ora. Kita mung isi karo nilai-nilai nyata, mung gegayuhan sing paling raket, mung kanthi rasa seneng lan kabungahan sejati. Kita butuh energi urip kabeh kanggo awake dhewe, kanggo ing kene lan saiki, kanggo ngetrapake rencana lan proyek dhewe.

Simbol dina iki yaiku Tanduk Limpah, sing mbantu kita nampa hadiah ing jagad iki banjur dituduhake kanthi murah hati karo wong liya lan seneng-seneng! Ayo dadi loma, ayo menehi jagad tanpa rasa getun, ayo mratelakake loman. Iki minangka angin niyat ing layar ngimpi ... ❤

Apa rekomendasi kanggo dina iki?

Dina iki disaranake adus lan pasa, dina iki bakal ana cenderung mangan berlebihan, nanging ora cocog karo awak. Nalika nerangake panganan, kurang mangan, nanging panganan kasebut bisa ngandung nutrisi.

Tips kanggo buku saka e-shop Sueneé Universe kanggo dina iki

Brigitte Hamann: 50 panganan sing paling sehat - Kita bisa mlebu kesehatan

50 panganan supersing ngemot jumlah luar biasa vitamin, enzim, asam amino, mineral a antioksidan lan ing wektu sing padha kanggo sampeyan, sampeyan bakal nemokake informasi babagan efek babagan terapi lan cara panggunaan.

Brigitte Hamann: 50 panganan sing paling sehat - Kita bisa mlebu kesehatan

Tulis komentar