Dina Lunar 11: Pedhang Geni

1529x 22. 01. 2021 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Dina iki jam 11:44 diwiwiti dina lunar kaping sewelas, sing simbol yaiku Pedhang Kebakaran.

Dina energi paling kuat ing wulan lunar

Pasukan sing dikepungake dening geyser kudu diarahake menyang tumindak sing konkrit lan jelas, yen ora ana risiko gedhe kanggo efek "rudal tanpa arah".

Simbol dina iki yaiku Pedhang Kebakaran, digandhengake karo energi Kundalini. Iki minangka energi sing ana ing kahanan laten ing oyot balung mburi manungsa. Yen wis tangi, mula munggah menyang cakra mahkota. Kundalini ana ing saben awak manungsa minangka aspek gaya transendental sing sadurunge lan nembus kabeh makrokosmos. Kekuwatan iki ana ing saindenging jagad raya, lan ditemokake ing atom paling cilik, sing ditenun dadi inti.

Energi sing mili liwat kita saiki nuntut diwujudake kanthi cara konstruktif lan mbutuhake langkah-langkah kanthi konsentrasi. Dheweke duwe kekuwatan kanggo nggawe cadangan cadangan sing didhelikake ing individu lan ndandani sisih peteng dadi cerah.

Elinga: Shadow dadi peteng, luwih gedhe potensial cahya kasebut.

Apa rekomendasi kanggo dina iki?

Aja njupuk risiko dina iki, adhedhasar kabeh tumindak lan pikirake kanthi ati-ati. Reaksi tanpa dipikirake minangka risiko utama saiki. Ati-ati nalika nggarap alat sing landhep.

Kajaba iku, delengen dina iki, aja nganti nandhang saring. Impen saiki bisa nuduhake apa sing kudu diowahi ing njero ati, bisa uga ora nyenengake, nanging kudu dipikirake kanthi tliti.

Tip saka eshop Universe Sueneé

Peter Schwindt: Sehat maneh

Ing buku iki, sampeyan bakal nemokake katrangan rinci babagan "sepuluh sesi", ing endi kabeh lapisan fibrous permukaan dirawat kanthi bertahap, lan fokus kanggo nggawe integrasi struktural sing diarani. Uga kalebu kursus gerakan mandhiri sing mulang babagan dinamika sensorik - alat kanggo luwih ngerti pola gerakan dhasar.

Peter Schwindt: Sehat maneh

Tulis komentar