Kristal kratif - milih sampeyan

23. 06. 2021
Konferensi Internasional Ke-4 Sueneé Universe

Saiki, luwih akeh wong diwasa sing nggunakake obat alternatif, yoga, akupunktur, lan cara penyembuhan sing padha. Sampeyan bisa uga wis nate krungu wong liya ngomong babagan watu sing apik, ndeleng ing toko utawa ing macem-macem festival. Nanging sampeyan bisa uga ora ngerti apa sing ditawakake watu-watu sing apik kasebut. Ana macem-macem jinis kristal, masing-masing duwe kemampuan ngobati dhewe. Nanging kabeh kudu ndhukung aliran energi sing apik lan nyuda energi awak lan pikiran sing kurang apik.

Sanajan efek nggunakake kristal durung dikonfirmasi kanthi ilmiah, akeh wong sing ora ngidini lan ngrasakake kekuwatan lan efek positif. Nanging, penting kanggo mbukak pikiran lan ngerti efek saka watu kasebut, sing bakal kepincut ora mung amarga kaendahane nanging uga energi.

Ringkesan kristal populer

Crystal

Kristal iki dianggep dadi dukun utama. Dikandhani kanggo nambah energi kanthi nyerep, nyimpen lan ngeculake energi yen dibutuhake. Iki mbantu konsentrasi lan memori, ngrangsang sistem kekebalan manungsa. Iki uga digunakake kanggo ndhukung energi nalika tumindak jinis watu liyane. Iki ndhukung banget lan ngrangsang cakra kaping enem lan kaping pitu.

Iki diwenehi tandha:

  • Lev
  • Capricorn
  • Aquarius

Panganggoan

Watu mawar iki mbantu mulihake kapercayan lan harmoni ing sesambetan lan ningkatake ikatan sing kuat. Iki uga mbantu nalika kasusahan lan kahanan urip sing angel. Iki uga mbantu kita luwih ngerti babagan regane dhewe lan luwih percaya marang awake dhewe. Iki uga ningkatake makna seni lan mbantu ngobati subur.

Iki diwenehi tandha:

  • Bantheng
  • Timbangan

Jasper

Jasper dikenal bisa nyedhot, kaya kristal, energi negatif lan geter lan ningkatake keberanian, mikir kanthi cepet lan percaya dhiri. Dadi bisa mbantu nyoba urip sing angel.

Iki diwenehi tandha (saben warna jasper diwenehi tandha liyane, disaranake sampeyan ngerti sadurunge):

  • Ram
  • Kanker
  • Virgo
  • Timbangan
  • Scorpio
  • Capricorn
  • Aquarius
  • Iwak

Obsidian

Watu protèktif - mbantu nggawe tameng emosional lan fisik saka negativitas lan nyingkirake blok emosi. Dheweke ningkatake kesadharan babagan kekuwatan lan rasa welas dhewe. Iki uga bisa mbantu awak nyerna lan detoksifikasi, utawa ngilangi rasa nyeri (ditrapake ing area sing kena pengaruh lan tahan sawetara wektu).

Iki diwenehi tandha:

  • Capricorn (obsidian ireng lan flaky)
  • Lev
  • Timbangan
  • Scorpio

Crystal, Rosewood, Jasper, Obsidian

Jeruk

Kita klasifikasi kristal iki minangka salah sawijining kristal sing penting banget kanggo organisme kita. Wis langka. Iki mbantu nyingkirake racun lan energi negatif sing ditampa liwat panganan lan udhara. Kerjane utamane ing area cakra kaping 3 (solax plexus), sing bisa nggarap organ internal lan rasa wedi sing disimpen ing kana. Mbantu ngatasi depresi lan kuatir. Iki uga nambah konsentrasi lan kreatifitas, mula uga disaranake kanggo para seniman.

Iki diwenehi tandha:

  • Lev
  • Gemini
  • Virgo
  • Bantheng

Pirus

Kristal iki nguntungake sistem kekebalan awak, ndhukung fungsi saluran napas sing tepat. Ngapikake migren lan ngelu. Iki mbantu nglawan gawe piala awake dhewe lan ningkatake kesadharan babagan regane dhewe. Iki minangka watu rasa seneng sing uga nuwuhake rasa tresna lan seneng ing urip. Iki asring digunakake kanggo meditasi.

Iki diwenehi tandha:

  • Gemini
  • Shooter
  • Aquarius
  • Iwak

Mripat macan

Mripat macan mbantu mbutuhake tenaga lan motivasi sing saya gedhe, bisa ngilangi kecanduan wong liya. Sampeyan uga nguntungake banget kanggo mbangun karir - ndhukung kekuwatan lan kesadaran diri. Iki uga ndhukung aliran energi ing awak lan narik kasugihan.

Iki diwenehi tandha:

  • Gemini
  • Bantheng
  • Lev
  • Virgo

Amethyst

Watu wungu iki dianggep minangka pelindung, ngobati lan ngresiki awak sing apik. Iki bisa mbantu nyingkirake pikiran sing negatif lan nguatake rasa andhap lan kawicaksanan spiritual. Mbantu insomnia lan ing wektu sing padha ningkatake pemahaman lan pangerten babagan impen sing luwih apik. Iki nambah produksi hormon, ngresiki getih lan ngilangi rasa nyeri lan stres.

Iki diwenehi tandha:

  • Ram
  • Pan
  • Scorpio
  • Shooter
  • Capricorn
  • Iwak

Jeruk, Pirus, Mripat Macan, Amethyst

Watu rembulan

Iki minangka pembantu sing cocog nalika wiwitan. Ndhukung tuwuhing batin lan nyenengake rasa ora aman lan stres, sing bisa nyegah sampeyan maju. Iki nyengkuyung intuisi lan ndadekake sukses lan seneng. Iki uga mbantu meteng bocah kasebut.

Iki diwenehi tandha:

  • Kanker
  • Capricorn
  • Iwak

Heliotrope (Sang)

Watu sing kuat iki mbantu ngresiki getih ing awak lan mbantu nyingkirake serangan lan gampang nesu. Mbantu sinau urip ing kene lan saiki. Mbantu tangi kreatifitas. Iki uga mbantu nguripake dhuwit lan bisnis.

Iki diwenehi tandha:

  • Virgo
  • Timbangan
  • Ram
  • Scorpio
  • Timbangan

Safir

Watu biru iki duwe pangkat kerajaan. Ditulis manawa bisa narik kamakmuran, rasa seneng lan tentrem nalika mbukak pikiran lan luwih ngerti intuisi. Nalika nerangake kesehatan fisik, watu iki uga diarani bisa ngatasi masalah mata, kelainan getih nalika nyuda depresi, kuatir lan insomnia. Mbantu semedi. Iki ndadekake tentrem lan ningkatake kasetyan.

Iki diwenehi tandha:

  • Capricorn
  • Aquarius
  • Shooter

Ruby

Ruby minangka watu kekayaan lan energi - mbantu mulihake vitalitas lan tingkat energi batin. Iki bisa mbantu ningkatake sensualitas, jinis lan nguatake kapinteran. Iki uga minangka tameng tumrap pengaruh negatif lingkungan, tameng sajrone pasulayan lan perselisihan. Ruby minangka pelindung sampeyan. Iki uga diarani mbantu nyadari sejatine eksistensi awake dhewe. Bisa uga kuwat kanggo wong sing luwih sensitif. Rubi digunakake wiwit jaman kuno kanggo mbantu mbuwang racun saka getih lan nambah sistem sirkulasi sakabehe.

Iki diwenehi tandha:

  • Ram
  • Lev
  • Scorpio

Moonstone, Getih, Safir, Ruby

Cara milih kristal sampeyan

Pikirake apa sing sampeyan ilang utawa nyebabake masalah, banjur deleng efek saka watu lan kristal individu. Banjur wis cukup Ayo intuisi sampeyan bisa digunakakekanggo mbantu sampeyan milih kristal sing pas.

Cara ngurus kristal sampeyan

Sawise nggawa kristal ing omah, luwih becik nggunakake ngresiki kabeh energi negatif lan pengaruh sing bisa dijupuk. Disaranake ngumbah kristal sawetara nalika adhem ing banyu adhem (mesthi ora anget utawa anget!). Lumrahé ing alam, nanging tunyuk ing apartemen uga bakal cukup. Banjur watu kasebut garing nganti garing srengenge esuk utawa wulan purnama. Sampeyan uga kudu percaya lan aja ragu-ragu.

Pikiran terbuka minangka kunci kanggo entuk kuwalitas positif sing bisa ditawakake watu-watu sing apik kasebut. Apa energi sing sampeyan pengin utawa kemampuan ngobati tartamtu. Yen sampeyan isih ora precaya, coba wae. Sapa ngerti - sampeyan bisa uga kaget.

Tip saka eshop Universe Sueneé

Perhiasan nganggo watu lan kristal - nemokake sing cocog kanggo sampeyan lan nganggo tansah cedhak karo atimu ...

 

Artikel sing padha