Apa cermin minangka portal kanggo jagad liyane?

12766x 04. 01. 2021 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Mirror minangka bagean saka pirang-pirang takhayul, mitos lan legenda, lan kedadeyan kasebut wiwit jaman kuna. Bangsa Romawi kuno percaya manawa pangilon kasebut nggambarake jiwa manungsa, lan yen pangilon kasebut digunakake kanthi ala kanggo tujuan sing ala, manungsa bakal gagal. Budaya liya uga duwe legendha - umume negatif. Miturut wong-wong mau, pangilon bisa nyedhot jiwa utawa menehi dimensi liyane.

Pangilon lan legenda

Pangilon kasebut digunakake ing pirang-pirang budaya kanggo komunikasi karo roh lan dipercaya bisa dadi portal utawa lawang kanggo jagad spiritual. Yakuwi minangka pepalang ing antarane jagad wong urip lan wong sing wis mati. Salah sawijining pengalaman umum nganggo kaca yaiku tampilan tokoh, bayangan, utawa makhluk liyane tinimbang wong sing ana ing ngarep kaca. Iki uga kedadeyan karo wong sing jenenge Destiny Glaubitz, sing dadi penasihat spiritual.

Takdir Glaubitz lan kasus-kasus kasebut

Wanita enom seneng cermin lan ngunjungi macem-macem bazaar lan toko kanthi kaca biasa lan mirunggan. Ing sawijining dina, dheweke nemokake pangilon sing apik lan apik ing sangisore langit-langit ing lantai. Dheweke rumangsa yen ana wong sing nyoba narik kawigaten dheweke nganti katon ing kaca, komunikasi karo dheweke. Wiwit kuwi, mula ana ketegangan ing kulawargane, ana sing udur luwih akeh, ingon-ingon dadi lara. Sawise barang-barange mulai ilang, wanita enom iki ngubungi aku. Aku ngerti manawa pangilon kasebut kagolong wong sing negatif banget, sawise dheweke mati, semangat lan energi negatif melu pangilon iki. Nalika wanita enom tuku pangilon lan dideleng ing omah, dheweke ketemu semangat pemilik almarhum sadurunge lan energi negatif saya kuat lan santai. Aku kudu ngresiki kabeh kulawarga. Sawise diresiki, pangilon banjur rusak banjur dibuwang. Kabeh wis apik maneh.

Ing kasus liyane, ana wong nemoni tokoh nganggo jas ireng lan topi ing pangilon. Watake iki uga dinuga mlebu urip nyata. Iki rada mlengkung ing ndhuwur lantai, ora ana sikil sing katon. Iki dialami wong sing wis sadhar, dudu mimpi. Dheweke dadi pandhuan spiritual kanggo manungsa, mula wahyu kasebut. Ing kasus iki, makhluk kasebut nggunakake pangilon minangka portal. Kanthi portal, tegese pusaran sing ora kasat mata sing ngubungake rong panggonan kanthi wektu lan papan.

Wong lanang liya ngalami ngipi elek wiwit pindhah menyang omah anyar, ing kamar turu kebak kaca spion. Dheweke nglilani roh-roh jahat mlebu kamar turu. Miturut feng shui, cermin ngirim ora ana ing kamar turu. Lan kita wis ngerti sebabe.

Prinsip miturut Feng Shui - ing endi ora menehi pangilon

  • Marang lawang ngarep. Kategorine ora bisa digunakake kanggo nyumerepi pangilon gedhe ing kene. Kabeh energi mupangate sheng qi menyang omah sampeyan bakal dibayangke banjur bali. Nanging, tujuan sampeyan yaiku narik energi ing omah, aja ngusir.
  • Ing kamar turu, yen kudu nggambarake turu. Panempatan pangilon sing padha bisa nyebabake infidelity ing sesambetan. Langit-langit sing cermin utamane duwe efek sing ora apik. Yen pangilon utawa pangilon ora nggambarake amben utawa wong sing turu ing omah, kabeh ora apa-apa.
  • Kajaba iku, cermin sing dipasang ing saben liyane ora ana gunane. Lokasi sing padha mengaruhi kejelasan pamikiran, nyebabake tumindak cepet lan nuwuhake rasa kuwatir lan emosi ala liyane ing para warga.

Prinsip Feng Shui - Ing endi Mirror Mbantu?

  • Ditampa yen pangilon nggambarake banyu
  • Apik yen duwe kaca ing meja makan, kanthi sisih tengen. Ya pancen. Nikelake panganan supaya bisa uga kasedhiya.
  • Yen sampeyan pengin luwih akeh dhuwit, lebokake kaca pangilon supaya bisa nggambarake ing endi dhuwit. Sampeyan uga kepenak menehi, contone, dompet menyang pangilon. Yen ana ing njero.
  • Yen sampeyan bali menyang omah amarga lali, tampilna ing kaca. Ritual nglindhungi, wis cukup tuwa. Dipercaya manawa ora ana sing kudu bali saka perjalanan sing diwiwiti. Kanthi nindakake iki, pokoke sampeyan mbatalake nasib malang amarga bali amarga ana barang tartamtu.
  • Apa sampeyan bakal yakin yen nesu utawa swasana ora apik, sampeyan mung kudu ngadeg ing ngarep kaca lan mripat nalika sawetara? Bisa dipercaya, sampeyan bakal nesu lan swasana sampeyan bakal nambah. Coba wae, bisa.

Takhayul lan legenda sing dingerteni kita

  • Pangilon uga minangka gateway menyang dimensi liyane. Mula, cermin kasebut kudu dibingkai kanggo nyegah setan lan makhluk liya ora bisa ngakses jiwa kita.
  • Mecah kaca spion kudune nggawa musibah 7 taun. Kanggo nyebabake musibah 7 taun, kita kudu ngeculake beling sajrone 7 jam. Dadi, kita bakal apes mung 7 jam. Nanging kita kudu ngubur kabeh beling ing lemah. Lan musibah bakal dihindari.
  • Mirror bisa njebak jiwane manungsa. Mula, ing omah sing ana wong sing tiwas, kabeh kaca spion kudu ditutupi. Iki bakal nyegah jiwa supaya ora kepepet ing pangilon, mula ora bisa mlebu swarga. Nyawa wong sing wis mati uga bisa nggoleki jiwa liyane ing njero ati.
  • Nalika pangilon tiba ing tembok, tegese bakal ana wong sing bakal seda.
  • Nalika badai gludhug, cermin kudu ditutup nalika narik bledhek.
  • Yen sampeyan pengin ngimpi babagan katresnan mbesuk, turu karo pangilon ing ngisor bantal.
  • Sajrone taun pisanan urip, kita ora kudu ngidini bocah bisa ndeleng awake dhewe ing kaca, amarga bisa narik jiwa enom dheweke.
  • Sampeyan ora kudu turu ing kasur sing kacamata. Maneka warna makhluk mbebayani saka dimensi liyane bisa liwat pangilon, sing bisa ngrusak kita. Sampeyan uga bisa ngalami ngipi elek.

Apa sampeyan percaya legenda pangilon? Apa sampeyan duwe ritual? Apa sampeyan uga duwe pengalaman tampil ing pangilon, utawa ngenteni nganti pirang-pirang jam utawa pirang-pirang taun nembus kaca tingal? Tulis menyang komentar utawa email. Kita bisa nerbitake crita sampeyan kanthi anonim.

Tips kanggo buku Sueneé Universe

Zdenka Blechová: Urip utawa wektu kepungkur ora ana

Wektu durung ana, nanging kabeh pembelajaran kita ditindakake wektu. Panulis buku iki bakal nerangake kepiye jiwa sampeyan kabeh gesang kepungkur nembus urip mbesuk, kepriye sesambungan urip iki wujud ing jaman saiki. Nyawa saka kabeh gesang kepungkur padha angker sampeyan ing urip mbesuk, lan liya-liyane. Penampilan lan kesehatan sampeyan nggambarake sampeyan gesang kepungkur, uga sisa-sisa urip sadurunge, wis ditransfer menyang jaman saiki kanthi wujud, kayata, sandhangan favorit utawa sing sampeyan tresnani. Yen sampeyan ngerteni iki, sampeyan duwe kesempatan kanggo nemokake inti masalah kasebut.

Zdenka Blechová: Urip utawa wektu kepungkur ora ana

Artikel sing padha

Tulis komentar