Cara nggunakake energi Feng Shui

29. 11. 2021
Konferensi Internasional Ke-4 Sueneé Universe

Malah panganan sing enak, yen disiyapake kanthi bener, uga Feng Shui kaya ngono, mung keseimbangan kabeh bahan sing dibentuk kanggo nggawe sajian sing enak. Feng Shui ngubengi kita ing endi wae, iku harmoni utawa seimbang, praktik iki adhedhasar yin lan yang, sing kabeh wis mesthi krungu. Kanthi nggunakake energi feng shui ing apartemen utawa kantor sampeyan, penting banget kanggo njaga lan njaga energi sampeyan dhewe. Bakal mbantu sampeyan harmoni sesambetan pribadi lan kulawarga.

Feng Shui

Ayo takon dhewe pitakon dhasar. Kepiye sampeyan pengin ngrasakake ing omah. Apa ruangane apartemen cukup kanggo sampeyan turu? Apa sampeyan nggunakake apartemen minangka papan kanggo hobi utawa dadi bengkel omah? Yen pengin kepenak ing omah, kita kudu nindakake apa-apa. Ayo diwiwiti saka wiwitan lan yaiku mlebu ing apartemen utawa omah.

Mlebu menyang apartemen utawa omah

Pintu mlebu - iki kertu bisnis pertama lan kesan pisanan. Kaya sing wis dingerteni, paling penting kanggo dheweke. Pintu dheweke minangka gerbang kanggo energi feng shui lan diarani "Tutuk omah". Kita bakal ndandani lawang sing wis rusak lan ngupas, ngganti kertu bisnis sing ana ing lawang. Luwih becik diwenehi label jeneng sing apik saka logam. Cocog banget kanggo cocog karo warna kertu bisnis logam lan kunci mlebu. Kita bisa nginstal sambel logam ing lawang ngarep. Sanajan kita ora nggunakake, bakal langsung nambah tampilan lawang lan menehi soliditas. Kita bakal ngganti lonceng dering lawas karo sing anyar kanthi wirama sing nyenengake.

Malah doormat ing ngarep lawang makili sampeyan. Aja lali dheweke. Yen kita duwe kesempatan kanggo nyetel papan ing ngarep lawang. Kanggo narik energi positif menyang apartemen utawa omah, aliran energi feng shui ora kudu ngalangi apa-apa. Kudu ana dalan langsung menyang lawang, kembang ing ngarep lawang ora kudu garing lan garing. Werna lawang uga penting. Yen sampeyan duwe lawang mlebu madhep mangétan, warna sing paling cocog yaiku ijo, biru utawa coklat. Proporsi lawang kanggo ukuran omah uga penting. Omah gedhe mung nduwe lawang amba.

Aula

Aula iku mung kertu bisnis liyane sing bakal narik kawigaten para pengunjung lan nggawe entri sampeyan menyang jagad sampeyan kepenak. Buang sandal lawas kanggo riko. Dheweke nggegirisi, lan percaya, atusan kaping aku luwih seneng mung nganggo kaos sikil tinimbang nganggo "sepatu omah, sing wis diladeni sadurunge Gusti Allah ngerti sapa, ora ngitung pet, sing dadi dolanan dolanan. Sampeyan uga ora kudu nampilake tampilan ing gantungan kabeh sing ora sampeyan lebokake ing lemari.

Sampeyan ora bisa ndeleng saka aula menyang pawon. Dadi, yen dudu niyat, gumunggung garis anyar lan mripate utawa mripate pengunjung katon ing gunung piring sing wis dicuci. Yen sampeyan duwe aula peteng, tanpa windows, cat nganggo warna cahya - oker putih utawa cahya klasik sing cocog lan entuk sumber cahya sing cukup ing aula. Kamar sing luwih cilik - luwih akeh cahya sing kudu dakbukak.

Dhasar yaiku apartemen sing rapi

Sejatine kita kudu ngresiki kabeh apartemen luwih dhisik. Paling ora setaun sepisan. Salah sawijining prinsip piwulang iki ujar manawa mung papan sing resik lan rapi sing siap nampa energi seger. Copot bledug saka kamar lan tuangake uyah segara ing pojok ruangan. Ayo dienggo sedina muput debu. Uyah duwe kekuwatan kanggo narik energi qi negatif. Buwang kabeh kembang sing dikeringake - njaga energi negatif. Wenehake kembang potong sing seger ing vas lan buwang kembang sing ana lawas. Dheweke nyedhot energi lawas lan negatif.

Tambah uyah segara ing ember banyu kanggo ngilangke apartemen. Yen wis miwiti reresik, ayo ngrembug lemari klambi. Ayo nyingkirake "model" lawas. Ayo menehi sumbangan kanggo amal, utawa mbuwang menyang wadhah kanggo tekstil lawas. Kita uga kudu nyingkirake perkara sing durung digunakake sajrone setaun. Ing kene kita meh 100% yakin manawa ora bakal bisa nggunakake maneh. Ayo padha ndandani utawa mbuwang barang sing ora bisa digunakake. Yen sampeyan ora bisa pamitan karo sawetara perkara, coba tugasake nyingkirake saben dina. Ayo menehi hadiah sing ora cocog kanggo bazaar, sanajan gratis.

Cat apartemen sampeyan

Cat apartemen sampeyan. Werna pancen ora bisa diganti. Kita milih warna pastel sing entheng kanggo kamar sing luwih cilik, sing bakal dadi luwih cerah lan visual bisa nambah. Werna sing luwih peteng lan sugih bisa ditemtokake ing ruangan gedhe kanthi awan.

  • Werna abang nggugah napsu lan kepinginan kanggo jinis. Nanging dheweke cukup agresif. Dadi ati-ati karo dheweke. Babar pisan ora sadhar yen abang iku getih.
  • Werna apik uga jambon. Dheweke kebak tenderness.
  • Werna oranye yaiku warna energi. Mesin sing nyopir sampeyan. Werna warna bungah lan srengenge. Sijine ing ruang tamu, utawa ing pawon, utawa ing ruang makan.
  • Werna biru nuwuhake rasa ayem lan stabil. Cocog ing kamar turu.
  • Kuning malah padhang ing sudhut sing paling peteng. Cocog kanggo papan sing luwih cilik.
  • Putih iku banjur warna kemurnian lan katertiban.
  • Werna coklat iku minangka warna kepastian lan keamanan, nanging serius banget. Aku ora nggunakake warna iki kaya warna ireng sing apik.

Pawon

Pawon mesthi wis resik. Kanggo aliran energi urip sing positif ing pawon mesthine kudu kembang lan mangkuk woh seger. Copot buntelan sayuran sing digantung. Simpen pisau supaya ora katon. Dheweke ngirim energi negatif sing ora nyenengake. Aja nggunakake piring sing wis mateng utawa rusak. Nduwe nasib ala. Pinggir sing landhep tumindak kaya panah lan nggawe sampeyan ringkih. Papan masak - kompor utawa kompor, kudu tetep resik. Sejatine minangka salah sawijining unsur dhasar feng shui - geni.

Uga nyelehake mangkuk buah ing meja makan. Yen bisa, awan mesthi tiba ing meja makan. Area sing paling asring kita mangan kudu dicet nganggo warna oranye utawa oker. Mesthi wae, kita uga bisa milih kombinasi warna. Kita bisa nggunakake warna sing luwih peteng kanggo tembok sing luwih dawa lan warna sing luwih entheng kanggo tembok sing luwih cekak. Jendhela mesthine kudu ana kembang ing kothak. Kita ora kudu nglampahi - lan iki ditrapake ing saindhenging apartemen - kanthi barang-barang dekorasi. Luwih-luwih, dheweke nyandhet aliran energi positif. Minangka obyek dekorasi, ayo milih macem-macem kristal lan dekorasi kaca sing dipotong. Objek kristal kaca cilik minangka regulator energi qi negatif.

Jadwal

Komponen penting ing apartemen sing disetel kanthi positif uga warna lampu bohlam lan jinis lampu. Bencana kasebut yaiku nggunakake sumber cahya adhem. Sejatine kita milih sumber cahya kanthi suhu warna udakara 3000 Kelvin. Informasi kasebut biasane diwenehake ing kemasan sumber cahya. Apa bohlam lampu klasik utawa teknologi LED. Yen kita pengin cukup cahya kanggo papan sing luwih gedhe lan yen arep nggunakake lampu LED, mula kita milih sumber kanthi daya udakara 12 watt. Lampu bolam LED kanthi tenaga 4 watt cukup kanggo lampu meja sing luwih cilik. Sampeyan bisa, mesthi duwe lilin utawa lampu aromatik kanggo nyetel swasana.

Kamar turu

Kamar turu mesthi dadi bagean penting saka ruang tamu. Kabeh teknologi modern kayata TV lan komputer kanthi aman ngilangi swasana kamar turu. Dheweke nggawa stres lan kerja ing kamar turu. Ventilasi sabisa. Kamar turu sing kebak udhara stagnan lan bledug bisa nyebabake turu sing berkualitas. Miturut piwulang feng shui, uga ora apik yen kamar turu kebak kembang. Sanajan kamar turu jembar. Tempat tidur uga kudu entuk akses gampang saka loro-lorone. Becik, kudu ana rong meja ing amben. Amben ora kena jajar karo lawang kamar turu.

Aja turu ing ngisor jendhela, langit-langit miring, utawa balok balok. Kajaba iku, sprei kanthi warna sing agresif - abang - bakal aman ngatasi turu sing berkualitas. Kombinasi warna kudu ing warna kulit. Pilihan gambar uga cocog karo kekarepan sampeyan. Gambar kudu kebak energi positif. Gambar emosi lan kaendahan positif iku ideal. Lampu surem banjur dadi dhasar cahya sadurunge turu.

Ayo apartemen ambegan

Secara prinsip, kita banjur kudu milih minimal furnitur sing ngalangi aliran energi. Apartemen sing rame ora ambegan. Perabotan kudu luwih apik karo sudhut sing bunder. Ayo dirawat apartemen lan awake dhewe kanthi mebel kayu. Kayu minangka salah sawijining limang unsur kabeh energi. Uga kalebu banyu, geni, bumi lan logam. Energi kayu minangka energi sing tuwuh, nutrisi lan kesehatan. Iki dilambangake kanthi warna ijo lan coklat. Kayu kanthi tradisional nuwuhake rasa kulawarga, kesehatan lan vitalitas.

Artikel sing padha