Film CE5: Hubungi Mulai (subtitle Czech rampung!)

9633x 29. 04. 2020 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Ing wiwitan wulan (07.04.2020 April 5), film anyar sing diproduksi dening Dr. Steven Greer nyebut film CE5 utawa Pertemuan Tutup Jenis Kelima: Kontak Wis Miwiti 4K [Pertemuan Tutup Jenis Kelima: Hubungi Began (4K)]. Film kasebut fokus ing topik rapat sing diwiwiti karo manungsa, yaiku kasus nalika ana sing bisa kontak karo makhluk saka angkasa.

Dr. Steven Greer takon pitakon:

  • Sapa sing numpak kapal?
  • Apa dheweke cerdas?
  • Kepiye carane tekan kene?
  • Teknologi apa sing digunakake?
  • Kepiye cara nggawe kontak sing ramah karo dheweke?
  • Kepiye kita bisa nemokake prekara sing nyawijikake kita?

Wiwit awal taun 90an, ewonan wong kanthi bertahap nglumpuk ing saindenging jagad, sing, kanthi individu utawa klompok cilik utawa luwih gedhe, nganakake rapat terbuka lan meditasi bebarengan miturut protokol kanggo nggawe Pertemuan raket saka jinis kaping lima. (Informasi luwih lengkap babagan protokol bisa ditemokake ing situs web mitra www.CE5.cz)

Thanks kanggo dhukungan lan tanggepan cepet saka sawetara kontributor, kita bisa nglumpukake target target sajrone sawetara dina. Jumlah asline mula nganti kaping telu. Matur nuwun kanthi sanget kanggo kabeh hadiah! Subtitle film wis rampung! Sing nyumbang kanggo proyek kasebut CZK utawa EUR ditampa subtitle liwat email. Kanggo wong liya, subtitle kasedhiya ing Patreon.

Meh 3 kaping luwih dipilih dadi rencana asli. Matur nuwun kanthi sanget, lan kita mesthi bisa njanjeni sampeyan babagan dhuwit sing diwenehake nalika nerjemahake karya Dr. Kita bakal terus karo Steven Greer. Film liyane sing pengin diterjemahake kanggo sampeyan yaiku rekaman live stream Dr. Greera kanggo proyek kasebut PengungkapanFestamarga saiki banget. Kita bakal terus nerusake terjemahan pratelan saksi sing bakal dinyatakake minangka proyek kapisah.

Artikel sing padha

Tulis komentar