Dan Millman: Sekolah Prajurit sing Damai

5072x 24. 12. 2020 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Kadhangkala kita ana ing kahanan sing ora ngerti carane ngrampungake. Nanging kita arang banget ngelingi pratandha sing teka. Kadhangkala wong, kahanan, sing nggambarake masalah sing bisa dirampungake dhewe. Kadhangkala acara TV utawa film sing narik cathetan sing bener. Biyen, aku uga ora nggatekake pratandha iki, wujud saka awakku dhewe, emosi, pratandha lan pitunjuk sing dikirim menyang aku. Ora nggatekke iki nyebabake akeh masalah, hubungan sing rusak, pirang-pirang dina lan dina tanpa bungah.

Ing wektu nalika aku ora seneng ing uripku, lan kanthi harfiah bergegas rekonstruksi mitra, ibu, nyonya wanita lan wanita sing bisa ngasilake dhuwit kanthi gedhe, internet nawakake film kanggo aku Prajurit sing tentrem. Peluang? Meh ora. Nalika nonton film iki, aku ngadeg kanthi cangkeme lan rasane jero. Dan Millman lan pikirane babagan humor, keseimbangan, anané, lan prelu adaptasi kanggo ngganti, mula aku isih ngerti.

Dheweke ora meksa aku ngowahi kabeh perkara ing uripku kanthi cepet. Nanging aku wani ujar manawa dheweke menehi katentreman sing luwih jero. Tenang anget sing mbantu kita nyadari kaendahan alam, napas dhewe, eseman pasangan lan prekara-prekara liyane sing ora dianggep. Lan uga ngrungokake liyane, ing njero. Nalika aku banjur maca buku kasebut Sekolah prajurit sing tentrem, Aku mutusake kanggo nuduhake sawetara ide.

Buku The School of the Peaceful Warrior darmabakti ora mung kanggo olahraga, amarga sampeyan bakal sinau ing deskripsi buku kasebut (kanthi cara iki, ana buku sing digawe panas!), Nanging uga bisa digunakake kanthi eling lan ora sadhar. Amarga wong sing ora ngontrol awake dhewe ora duwe kesempatan kanggo nggawe kabeh kinerja olahraga, apa maneh dadi urip. Dadi ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake kutipan saka buku sing pancen aku minat.

Prosedur lan urutan

"Prosese yaiku masalah wektu lan usaha. Sampeyan bisa nyawisake wektu lan gaweyan sing luwih sithik, utawa luwih akeh wektu lan gaweyan. Yen olahraga banget, sampeyan bakal bisa nambah kemajuan kanthi luwih cepet lan bisa uga kondhang sajrone kondhang, nanging pungkasane sampeyan bakal ngalami rasa kobongan. "

Ukara sing kudu diwaca dening akeh wong sing omah-omah dadi wedi banget kanggo ideal lan ngorbanake kabeh wektu lan tenaga. Kabeh duwe tata cara lan tata cara alami. Yen pikiran kita selaras karo tumindak, tumindak kanthi wicaksana lan sabar, ora ana risiko rusak, lan kosok baline, asil saka upaya kasebut bisa uga luwih sampurna lan awet.

Gambar-gambar winates

"Urip sampeyan cenderung berkembang miturut ide sampeyan. Yen sampeyan ngarep-arep nindakake perkara sengsara, sampeyan bakal duwe motivasi lan minat sing luwih sithik, sampeyan bakal luwih akeh wektu lan tenaga kanggo nindakake perkara kasebut, mula sampeyan ora bakal nindakake kanthi apik, sing mung bakal negesake kapercayan sampeyan. Mula, ing olah raga lan urip, level kasuksesan minangka refleksi saka apa sing sampeyan pikirake. "

Apa sampeyan kelingan wektu suwene sampeyan ngucapake salah sawijining ukara, "Aku ora bisa nindakake iki kanthi apik. Iki liga sing luwih dhuwur, aku ora bakal menehi. Aku ora bisa ngecet. Aku ora bisa nindakake apa-apa bab masak / nari / nembang. ”- Kabeh iku mung nggambarake pamikiran kita babagan awake dhewe.

Nanging, ana masalah tartamtu sing muncul nalika ana wong sing mulang wiwit cilik nindakake apa-apa sing pantes dipuji. Bocah-bocah sing kaya ngono bakal tuwuh dadi wong sing ngarep-arep sukses saka awake dhewe, lan dheweke rumangsa yen kabeh uga ngarepake dheweke. Dheweke nyoba ora nguciwani jagad iki. Wong sing kaya ngono iku mahasiswa, atlit paling unggul - lan bunuh diri. Dadi ati-ati. Urip dhewe, dudu gegayuhan wong liya.

Tuladha saka buku: Salesman ing toko kasebut duwe ide supaya adol barang udakara udakara 10 saben wulan. Nalika dheweke sukses, bos kasebut seneng banget lan dobel ukuran kesepakatan lan tawaran kasebut. Nanging sing adol isih adol barang kasebut mung udakara 10. Bos kuciwa lan bisnis nyusut miturut ukuran asline. Sing adol maneh adol barang kasebut kanthi rega 10 ewu mahkota. Dheweke duwe ide manawa dheweke maksimal, preduli karo kemungkinan.

"Idea wonge dhewe ora liya nyata kaya bayangane bayangan. Iku khayalan yen sampeyan nate diapusi. Pramila ayo percaya marang awake dhewe lan impen, ayo padha kaleksanan kanthi alon lan miturut kecepatan kita dhewe, bisa uga kita bakal kaget karo apa sing bisa ditindakake! ”

Napas lan krasa

"Pungkasane, kita bisa ngontrol emosi amarga kontrol awak. Lan titik wiwitan sing apik yaiku ngawasi lan ngontrol napas sampeyan dhewe. ”

Ing piwulang paling tuwa sampeyan bakal nemokake master sing bisa digunakake kanthi napas minangka basis lengkap. Dadi, ayo nyoba mandheg saben wayah awan, nyelehake tangan ing weteng lan ngrasakake irama ambegan alami. Sapa sing pengin, ana macem-macem aplikasi lan buku sing mung kanggo ambegan.

Expand eling sampeyan

Kesaksian minangka katrampilan sing dipelajari sing kasusun saka rong bagean. Siji ngenali pola lawas lan nyingkirake. Dadi, yen sampeyan weruh nesu, sampeyan bakal ngakoni ana lan trima. Katon yen dhasar kesehatan sing optimal yaiku ngakoni alangan emosi "Aku wedi" utawa "nesu karo aku". Nanging yen kita kepengin banget wedi, dramatisake dudu kebiasaan, lan kerja keras kanggo nyopot, alangi emosi iki bakal saya kuat.

"Wedi, nesu lan kasusahan minangka bagean saka urip. Sampeyan ora bisa nyopot saka kekarepan mung. Emosi gantian nalika mega nguber langit. Lan sampeyan mesthi duwe pilihan, sampeyan bisa mutusake carane menehi reaksi. Sampeyan bisa uga rumangsa kuwatir lan isih ora keweden. Minangka salah sawijining pelatih petinju sing misuwur nate ujar: Pahlawan lan pengecut rumangsa wedi banget - para pahlawan beda-beda tumindak. "

Ing buku kasebut, sampeyan bakal nemokake akeh ide apik sing bisa mbantu sampeyan mandheg lan mikir apa sejatine sampeyan urip sing pengin urip. Sapa sing pengin urip jiwo sing ndhelik ing njero sampeyan Mula, aku nyaranake buku Sekolah Prajurit Damai dening Dan Millman kanggo kabeh wong.

Semesta Eshop Sueneé

Dan Millman: Sekolah Prajurit sing Damai (tuku buku ing kene)

Sekolah prajurit sing tentrem

Artikel sing padha

Tulis komentar