CIA kudu nerbitake dokumen babagan UFO. Countdown kanggo deteksi lagi aktif

2451x 19. 01. 2021 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Hubungane Undhang-undhang COVID-19 ngluncurake hitungan mundur 180 dina kanggo ndeteksi UFO kudu nerbitake ewonan kaca dokumen ET / UFO akhir minggu kepungkur. Dheweke ngomong yen iki kabeh sing ana ing UFO.

Dokumen sing didisklasifikasi

Dokumen saiki kasedhiya ing Kolong Ireng. Kepala Editor John Greenewald terus-terusan nerbitake dokumen pamrentah sing wis dibahas ing situs web kasebut. Ing kesempatan iki, dheweke nambah 2700 kaca maneh ing koleksine. John menehi komentar babagan pernyataan CIA manawa ora ana cara kanggo verifikasi klaim kasebut. Kita mung bisa ngramal manawa kabeh iki pancen ana utawa apa isih ana sing wedi dituduhake menyang publik.

Sawetara laporan kasebut katon kaya sing dijupuk saka novel sci-fi tinimbang katrangan babagan kedadeyan nyata. Salah sijine yaiku babagan bledosan misterius ing kutha Rusia lan liyane babagan penampakan misterius obyek mabur ing cedhak Baku, ibukutha Azerbaijan. Kalorone direkam dening saksi langsung.

Nanging, sawetara dokumen angel diwaca lan apa sing digunakake kanthi cetha ora jelas. Greenewald ujar manawa lembaga intelijen (CIA) wis nggabungake dokumen kasebut ing lungse format, sing nggawe analisis angel. Dheweke secara harfiah ujar: "CIA nggawe angel banget kanggo nganalisa cathetan kanthi cara sing cukup. Format sing wis ketinggalan jaman iki ndadekake wong angel nggoleki lan nganalisis dokumen kanggo tujuan paneliten. ”

video

Kaya sing kasebut ing pitepangan, kabeh tumindak CIA minangka tanggepan tumrap panjaluk Panitia Senat, sing njaluk laporan ringkesan ET / UAP / UFO ing pungkasan wulan pungkasan. Iki minangka langkah cilik liyane sing bisa diamati wiwit 2017, nalika video diterbitake:

Tip saka eshop Universe Sueneé

Pedagang Steven M. Greer, MD: ALIENS - Ndhelikake Rahasia Paling Jagad

Matur nuwun kanggo kapentingan gedhe, buku kita dadi Bestseller, lan matur nuwun kanggo sampeyan! Yen sampeyan isih ora duwe buku ing omah, disaranake!

Steven M. Greer, MD: ALIENS - Nyampekano Rahasia Paling Jagad

 

Artikel sing padha

Tulis komentar