Konferensi kaping 3 bakal 14.11.2020! Meditasi bebarengan kanggo kontak karo ET

2045x 22. 10. 2020 1 pamaca
Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universe

Kita ngajak sampeyan menyang Konferensi Internasional Ke-3 Sueneé Universesing bakal ditindakake taun iki 14 November 2020

Ing endi lan kapan kita bakal ketemu?

Papan dununge ora masalah. Kabeh wong 14.11.2020 kita bakal ketemu ing sak panggonan, yaiku online! Lan kita yakin manawa aku ET ngurmati platform online kita, lan bakal melu.

Apa sing bisa sampeyan ngarepake?

Tiket

Tuku karcis v presale utawa ing formulir ing ngisor iki:

  • Tiket kanggo rega 190 Kč (kebak karcis kanggo konferensi online sedina muput)
  • Tiket VIP kanggo rega 690 Kč (kebak karcis kanggo konferensi online sedina muput, diskusi online pribadi babagan topik eksopolitik lan spiritualitas ngluwihi konferensi - tanggal kasebut bakal ditemtokake miturut jumlah peserta lan kemungkinan waktune - mung kanggo sing duwe tiket VIP).
  • Kanggo sing wis tuku tiket kanggo konferensi ing teater, kita bakal ngirim akses gratis minangka ganti rugi komplikasi. Tiket tetep bener! Kita bakal ngandhani tanggal alternatif kanggo rapat fisik ing pungkasan taun 2020. Wis ditemtokake jam 06.2021.

Program titik

  • Ta Ura a SueneĂŠ - pambukaan konferensi, wawancara karo tamu
  • Valery Uvarov - Eksopolitik ing USSR lan Rusia saiki (kasedhiya terjemahan)
  • Igor Chaun - Ketemu karo alien lan Gusti Allah ing alas udan Santo Daime
  • SueneĂŠ - Protokol CE5 utawa Cara nelpon ET menyang omah. Seksi pratelan babagan rapat cedhak. Meditasi bebarengan lan kontak karo ET!
  • Vaclav QAD Urban - Urip karo eksopolitik
  • Zdenka Blechová - Kucing Mesir kuno
  • Robert Fleischer - AATIP utawa ana panemuan anyar? (terjemahan kasedhiya)
  • Robert Bernatowicz - Bukti luwih lanjut saka arsip asosiasi riset NAUTILUS babagan anané alien ora mung ing Polandia
  • Robert Fleischer - Bukti lan paseksen rapat-rapat cedhak ing Jerman
  • Jaroslav Doležel - Perjalanan swarga kanthi mesin mabur ing Mesopotamia kuno
  • Ta Ura lan Sueneé - Kesimpulan saka konferensi
  • Satori - Sawise pesta: konser

Rinci program kalebu kira-kira kaping bisa ditemokake ing situs web konperensi.

Apa gunane konferensi iki?

Misi utama konperensi yaiku ngrembug masalah sing bisa nyebabake akibat sosial, politik, agama lan sejarah sing ana gandhengane karo kontak karo peradaban liyane saka luar angkasa. Apa ana bukti kontak sing kepungkur utawa saiki lan kepiye pengaruh marang masyarakat. Manungsa kasebut dhewe utawa ora, kanthi cara liya minangka alien ing planet Bumi. Apa pinunjul bangunan lan artefak prasejarah kanggo pangembangan masarakat kontemporer? Apa sababe sebab kepunahan peradaban sadurunge lan apa sing bisa dingerteni saka saiki? Lan akeh pitakon liyane…

Para tamu bakal nggawa sampeyan online ilmu anyar lan mbantu sampeyan nyebarake kesadaran babagan anane peradaban luar angkasa ing Bumi lan ing Angkasa. Kita bakal mbukak bareng sejarah Mesir kuno lan thanks kanggo semedi kita bakal nyoba kontak karo peradaban extraterrestrial.

Lacak kabeh informasi penting ing web konferensi.sueneeuniverse.cz. Gabung karo kita kanthi tuku tiket dina iki!

 

Artikel sing padha

Tulis komentar