11 pratandha yen sampeyan wis tuwa lan sampeyan ora ana ing donya iki kanggo pisanan

17. 11. 2021
Konferensi Internasional Ke-4 Sueneé Universe

Apa sampeyan rumangsa kaya jiwa lawas? Apa sejatine tegese dadi jiwa lawas? Sampeyan bisa uga ngerti jiwa lawas nalika rapat kasebut. Wong-wong iki katon luwih wicaksana, luwih diwasa tinimbang wong sing umure padha. Miturut penasehat Randi Merzon, konsep jiwa lawas diilhami dening gagasan yen badan kita minangka wadhah roh lan jiwa lawas yaiku wong sing terus reinkarnasi kanggo nambani utawa ngrampungake perjanjian karma.

Jiwa lawas

Mesthi, gumantung apa sing sampeyan percaya. Teori liyane yaiku yen kita kabeh minangka inkarnasi sing beda saka kekuwatan urip universal lan jiwa-jiwa kuna iki mung disambungake karo kawicaksanan iki ing tingkat sing luwih jero. Nanging iku tansah apik kanggo dadi nyawa lawas? Biasane pujian yen diarani jiwa lawas, amarga tegese sih-rahmat lan kawicaksanan. Nanging uga bisa duwe drawbacks. Minangka Merzon nerangake: "Ora ana wong sing seneng dadi wong anyar, nanging sejatine kauntungan saka jiwa anyar yaiku ora ana karma. Jiwa lawas teka ing urip iki kanthi kepinginan kanggo nemu lan ngrampungake karma, dene jiwa anyar "kepengin nggawe wujud cahya" lan "ngalami kaya sing dadi makhluk ing awak."

Pengalaman jiwa anyar rada sembrono. Nanging amarga jiwa lawas teka ing urip iki kanthi pengalaman lan pangerten sing luwih akeh, mula bisa ngatasi alangan lan tantangan kanthi luwih cetha. Jiwa anyar kepengin dadi seger lan anyar lan bisa uga duwe gaya urip sing luwih indulgent, dene jiwa sing lawas pengin pindhah menyang jero lan sinau. Jiwa sing luwih tuwa bisa uga rumangsa sepi amarga bisa ndeleng akeh khayalan lan pamisah ing budaya modern.

11 karakter lan ciri saka nyawa lawas

1. Sampeyan duwe pikiran sing kepengin weruh

Jiwa lawas luwih seneng bebener lan kawicaksanan. Dadi, dheweke kerep kepengin weruh apa sing kedadeyan ing donya lan wong-wong ing saubengé, nanging luwih jero tinimbang wong liya. Apa acara donya utawa hubungan sampeyan karo anggota kulawarga utawa kanca. Dheweke tansah ngupaya golek ilmu.

2. Sampeyan ndeleng samubarang ing konteks sing luwih gedhe

Yen sampeyan minangka jiwa lawas, sampeyan bisa uga bisa ndeleng samubarang ing konteks sing luwih jembar tinimbang umume wong. Sampeyan uga bisa mbedakake prekara sing penting karo sing ora penting, supaya sampeyan ora ngganggu pikiran sampeyan. Ora ana sing ngaku yen sampeyan ora bakal nesu lan nglilani awake dhewe digawa dening picik, nanging sawise adhem, sampeyan bakal bali menyang kawicaksanan lan sampeyan bisa sinau saka saben kahanan sing angel.

3. Sampeyan bisa aran dicokot kaya wong njaba

Yen sampeyan wis tuwa lan isih enom kanthi kronologis, bisa uga butuh sawetara wektu kanggo nyedhaki wong liya. Lan minangka Brailsford nambah, "Jiwa lawas bisa aran misunderstood lan bisa aran piyambak ing kawitan."

4. Sampeyan bakal ngerti sederek nyawa lawas nalika ketemu wong

Sanadyan bisa dadi angel kanggo bebarengan karo kabeh wong, ing wektu sing suwe, jiwa-jiwa lawas duwe bakat kanggo nemokake pasangan jiwane. Jiwa lawas nyadari yen dheweke ora bisa dadi siji-sijine, mula dheweke ora sadar golek wong liya sing dirasa ana hubungane.

5. Sampeyan aran rumiyin disambungake kanggo kabeh

Ora mung jiwa-jiwa lawas sing ngrasa hubungane karo Gusti Allah, roh, alam semesta - apa wae sing diarani, dheweke uga rumangsa nyambung karo alam lan wong liya. Jiwa lawas ngrasa disambungake karo alam semesta lan mulane menyang jiwa liyane, "ujare Brailsford, nambahake:" Kita bisa uga duwe kemungkinan sambungan karo kabeh wong, nanging ora bisa digunakake ing urip iki.

6. Sampeyan arep nglawan status quo

Jiwa tuwa seneng nindakake samubarang kanthi cara, padha mbalela. Dheweke ora mung mikir ing njaba kothak - dheweke duwe intuisi sing dirungokake. Dheweke bakal ngupaya bebener dhewe.

7. Sampeyan luwih wicaksana lan luwih diwasa tinimbang wong seumuran

Sampeyan bisa uga tansah ngrasa yen sampeyan luwih diwasa utawa pangerten tinimbang kanca-kanca, utamane nalika isih cilik utawa enom. Wong tuwa luwih ngerti kanca sing luwih tuwa tinimbang wong liya. Kawicaksanan roh ditulis ing saindhenging awak.

8. Sampeyan ora materialis

Jiwa lawas ora ngurusi materi. Dheweke ngerti manawa keamanan materi penting kanggo urip, nanging dheweke ora ngutamakake keamanan materi. Kualitas jiwa lan pangembangan pribadi luwih penting tinimbang materi.

9. Jagad batinmu luwih penting tinimbang jagad njaba

Aku ora ngomong yen sampeyan ora peduli karo donya njaba, nanging kanggo jiwa batin, wutah batin, lelungan, lan hubungane karo awake dhewe lan roh-roh kasebut asring luwih penting. Sampeyan bisa uga nglampahi akeh wektu kanggo mikir, mikir kanthi jero babagan pengalaman lan pelajaran urip.

10. Sampeyan duwe hadiah khusus saka jaman kepungkur

Apa sampeyan tansah ngrawat biola tanpa alesan? Utawa apa sampeyan seneng baking sanajan ora ana wong ing kulawarga sing nuntun sampeyan? Saka endi wae, duwe hadiah khusus ing lapangan tartamtu, dadi alat, karir utawa malah panggonan, minangka tandha pengalaman jiwa lawas. Sampeyan aran sing ing batin cedhak karo kegiatan, iku ora dingerteni kanggo sampeyan, malah yen sampeyan nindakake iku kanggo pisanan ing urip iki.

11. Sampeyan kerep kudu ngisi ulang

Iki wong rumiyin contemplative asring kudu ngreset baterei, padha mbokmenawa kepincut kanggo semedi lan sepi. Ora seneng karo wong, nanging ngerti yen ana wektu tartamtu nalika dheweke kudu bali menyang njero.

Semesta Eshop Sueneé

Pavel Krejčí: Sapa kita iki, kita lan kita bakal dadi

Kasunyatan sing disampekake marang penulis buku ing perpustakaan godhong lontar nggumunake dheweke kanthi akurasi nganti dheweke ninggalake profesi sipil lan wiwit sinau misteri godhong palem.

Penulis ora mung sinau rincian saka urip kepungkur lan saiki, nanging uga kenal karo acara sing nunggu dheweke ing mangsa ngarep lan ora bakal sirna.

Pavel Krejčí: Sapa kita iki, kita lan kita bakal dadi

Artikel sing padha